Αρχική > Παραπολιτικά > Επίκαιρος > Ο επίλογος των εσωκομματικών εκλογών – Ο Επίκαιρος καταγράφει

Ο επίλογος των εσωκομματικών εκλογών – Ο Επίκαιρος καταγράφει

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Μία πολύ αιματηρή μάχη έλαβε τέλος στο εσωτερικό της τοπικής ΝΔ. Η μάχη αναδείχθηκε σε μάχη πολιτικών γραφείων, με τα τελευταία να παίζουν πολύ κρίσιμο ρόλο στη διαδικασία. Οι δύο πλευρές, μοιράστηκαν «βαθμούς και εντυπώσεις», καθώς δεν υπήρχε σαφής νικητής. Άλλος κέρδισε Τοπικές, άλλος Νομαρχιακές, άλλος Συνέδρους κλπ.

Το ενδιαφέρον επικεντρώθηκε στην Εορδαία, όπου υπήρχε και η μεγαλύτερη συμμετοχή στο Νομό, και τα δύο δίπολα αναπτύχθηκαν τόσο στην κάλπη της ΝΟΔΕ, όσο και αυτές της ΔΗΜΤΟ και των Συνέδρων. Εκεί, οι δύο Πτολεμαϊδιώτες υποψήφιοι Πρόεδροι της ΝΟΔΕ Κοζάνης κονταροχτυπήθηκαν με τον Ν. Ασαλουμίδη να έρχεται πρώτος στην Εορδαία. Στη ΔΗΜΤΟ Εορδαίας νικήτρια αναδείχθηκε η Δώρα Καλέση, που είναι και η πρώτη γυναίκα πρόεδρος της εν λόγω οργάνωσης. Νίκος Ασαλουμίδης και Δώρα Καλέση κινήθηκαν παράλληλα, και υπερασπίστηκαν το «κάστρο της Εορδαίας».

Στην κάλπη της Κοζάνης η διαφορά ήταν μικρή με πρώτο τον Παντελή Καρακασίδη. Η μεγάλη διαφορά στον Δήμο Σερβίων Βελβεντού ήταν αυτή που έδωσε σαφές προβάδισμα για τη νίκη στον επανεκλεγέντα Πρόεδρο.

Η μάχη αφήνει διαιρεμένο το σώμα της τοπικής ΝΔ, κάτι το οποίο αναμένεται να κοστίσει ιδιαίτερα, εν όψει της συγκρότησης της νέας κομματικής οργάνωσης.

Δείτε όλα τα άρθρα του «Επίκαιρου» εδώ…    

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: e-ptolemeos team