Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Στήλες > Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι > Ο Δήμος Πτολεμαΐδας κατά την εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας – Από τη στήλη του κ. Γ. Καζαντζή στον Παλμό 20/12/2017

Ο Δήμος Πτολεμαΐδας κατά την εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας – Από τη στήλη του κ. Γ. Καζαντζή στον Παλμό 20/12/2017

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Ακολουθώντας τα χνάρια του Δημάρχου Θεσσαλονίκης, Σωτήρη Κούβελα, ο Δήμαρ­χος της πόλης μας κ. Κώστας Μαυ­ρομάτης και το Δημοτικό συμ­βούλιο είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν στην εγκα­τάσταση δορυφορικής κεραίας για την αναμετάδοση των δορυφορικών προγραμμάτων στο λαό μας.

Η απόφαση της Δικαιοσύ­νης να αθωώσει τον πρώτο τολμήσαντα Δήμαρχο Θεσσαλονίκης,  Σωτήρη Κούβελα, σήμανε το πράσινο φώς για όλους αυτούς που σκοπό τους έταξαν την ΠΡΟΣΦΟ ΡΑ στον πολίτη, στο λαό και κύρια  αυτόν που η οικονο­μική του κατάσταση τον στε­ρεί την δυνατότητα να απολαύ­σει τα πλούσια δορυφορι­κά προγραμμάτων της ενω­μένης, ΕΥΡΩΠΗΣ, αλλά και άλλων  χωρών, Ανατολής και Δύσης.

Το τεράστιο κόστος της δορυφορικής κεραίας συνδυαζόμενο με την φοβερή οικο­νομική λιτότητα του λαού μας  ήταν ένας παράγοντας που συνετέλεσε, ώστε, η Δημοτική μας αρχή να σκέ­πτεται να την εγκατάσταση του σχετικού εξοπλισμού αναμετάδοσης των δορυφορικών προγραμμάτων στην πόλη και στην Επαρχία μας, όπου είναι εφικτό.

Σημειώνουμε ιδιαίτερα, πως αρκετοί φίλοι του θεάματος και της προσπάθειας του Δήμου βοήθησαν οικονομικά, τη συσταθείσα επιτροπή, με συνέπεια να  πραγματοποιηθεί και να υλοποιηθεί η προσπάθεια της Δημοτικής αρχής σε μικρό χρονικό διάστημα, όπως δείχνει και η φώτο μας με την δορυφορική κεραία λήψεις και με τους πρώτους επισκέπτες που είναι, από αριστερά: Ο γνωστός μας-άγνωστος Χ, ο Νίκος Χατζηνικολάου, η Σοφία Παπαεπαμεινώνδα, ο Φώτης Κριτσάνης, ο Γιώργος  Ορφανίδης, ο Αντιδήμαρχος, Χαρίλαος Ραμπίδης και ο γράφων, με την ιδιότητα του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, Γιώργος Καζαντζής.

……. ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ …. ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΤΩΝ  ΜΑΤ…… ;

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team