Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Ο Δήμος Φλώρινας προτίθεται να δεχτεί στα ΚΔΑΠ όλα τα παιδιά για τα οποία κατατέθηκε πλήρης φάκελος

Ο Δήμος Φλώρινας προτίθεται να δεχτεί στα ΚΔΑΠ όλα τα παιδιά για τα οποία κατατέθηκε πλήρης φάκελος

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Άμεση είναι η αντίδραση του Δήμου Φλώρινας στο οξύ οικονομικό και κοινωνικό πρόβλημα που ανέκυψε με τον αποκλεισμό δεκάδων παιδιών, λόγω μη εγγραφής τους στα ΚΔΑΠ, αφού δεν έλαβαν voucher.

Ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Βασίλης Γιαννάκης, σε συνεργασία με τον Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου κ. Δημήτριο Ηλιάδη, αφουγκραζόμενοι τις ανησυχίες γονέων και παιδιών, προτίθενται και εξετάζουν το ενδεχόμενο να δεχτούν στα ΚΔΑΠ του Δήμου Φλώρινας όλους τους φακέλους που ήταν πλήρεις και δεν πήραν voucher, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση των οικογενειών.

Ο Δήμαρχος Φλώρινας αναδεικνύει για άλλη μια φορά το κοινωνικό πρόσωπο του Δήμου, βρίσκεται κοντά στους πολίτες και παρεμβαίνει αποτελεσματικά, ειδικά στην δύσκολη αυτή εποχή που διανύουμε με την μεγάλη ανεργία, τη μείωση του οικογενειακού εισοδήματος και την πανδημία.

Δεκάδες οικογένειες του Δήμου θα ξαναβρούν τον ρυθμό στην καθημερινότητά τους που αναστατώθηκε από την δυσμενή έκβαση που είχαν οι αιτήσεις για τα παιδιά τους.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Χαρδαλιάς προς δήμαρχο Κοζάνης: «Όποιος μας αμφισβητεί, αμφισβητεί 31 επιδημιολόγους

Μοίρασε το άρθρο...FacebookTwitteremail Στις «βολές» που εκτόξευσε ο δήμαρχος Κοζάνης, Λάζαρος Μαλούτας, για την επιβολή lockdown και το «πάγωμα» της ...