Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Ο Δήμος Αμυνταίου εφάρμοσε πιλοτικά την κομποστοποίηση με κύριο στόχο την εκπαίδευση και ευαισθητοποίηση των κατοίκων σε θέματα ανακύκλωσης

Ο Δήμος Αμυνταίου εφάρμοσε πιλοτικά την κομποστοποίηση με κύριο στόχο την εκπαίδευση και ευαισθητοποίηση των κατοίκων σε θέματα ανακύκλωσης

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στην παράδοση κάδων οικιακής χρήσης σε περιοχή που επιλέχθηκε από την τεχνική υπηρεσία του Δήμου για να εφαρμοστεί πιλοτικά η κομποστοποίηση, προέβη ο Δήμος Αμυνταίου στις 18 και 19 Ιουνίου 2020  με κύριο στόχο την εκπαίδευση και ευαισθητοποίηση των κατοίκων σε θέματα ανακύκλωσης.

Κατά την παράδοση των κάδων γινόταν σύντομη ενημέρωση για τα οφέλη από την κομποστοποίηση και τον τρόπο χρήσης των κάδων. Η κομποστοποίηση είναι μια φυσική διαδικασία η οποία μετατρέπει τα οργανικά υλικά σε μια πλούσια σκουρόχρωμη ουσία η οποία λέγεται κομπόστ ή χούμους ή εδαφοβελτιωτικό και είναι ένας πολύ σημαντικός τρόπος ανακύκλωσης.

Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί και σε άλλες περιοχές του Δήμου με την προοπτική της εφαρμογής του σε όλο τον Δήμο Αμυνταίου.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team