Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Ο δήμαρχος Κοζάνης για το αίτημα της Ευξείνου Λέσχης: «Ανοίγουν οι ασκοί του Αιόλου… αν αναλάβουμε το κόστος»

Ο δήμαρχος Κοζάνης για το αίτημα της Ευξείνου Λέσχης: «Ανοίγουν οι ασκοί του Αιόλου… αν αναλάβουμε το κόστος»

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


«Μου είναι πάρα πολύ δύσκολο να ζητήσω από το Σώμα να εγκρίνει μια τέτοια δαπάνη. Κάτι τέτοιο θα ανοίξει τους ασκούς του Αιόλου και θα πυροδοτήσει αλυσιδωτά… συνολικά τέτοια αιτήματα που προφανώς να υπήρξαν στο παρελθόν και να υπάρξουν στο μέλλον».

Αυτή ήταν η χαρακτηριστική δήλωση-απάντηση του δημάρχου Κοζάνης Λευτέρη Ιωαννίδη στους δημοσιογράφους, σχετικά με το αίτημα της Ευξείνου Λέσχης Κοζάνης ώστε να καλυφθεί το κόστος αγοράς εναλλάκτη για τη σύνδεση του κτιρίου της Στέγης Ποντιακού Ελληνισμού στην Κοζάνη, με την Τηλεθέρμανση από τους τοπικούς φορείς.

«Σε καμία περίπτωση ο Τοπικός Πόρος δεν μπορεί να καλύψει και να χρηματοδοτήσει τέτοιες δαπάνες», επισήμανε ο δήμαρχος Κοζάνης ο οποίος μάλιστα τόνισε μεταξύ άλλων πως «αυτό δεν σημαίνει όμως πως δεν μας αφορά η λειτουργία και η συντήρηση της Στέγης, μιας υποδομής πουβρίσκεται στα όρια του Δήμου μας, αλλά μου είναι πολύ δύσκολο -παρά τις πιέσεις που δέχθηκα- να ζητήσω την έγκριση τέτοιας δαπάνης», επανέλαβε.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team