Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Ο Δήμαρχος Καστοριάς για την Ενθρόνιση του Μητροπολίτη Φθιώτιδος Συμεών και την 23η Επέτειο Ενθρόνισης του Μητροπολίτη Καστοριάς Σεραφείμ

Ο Δήμαρχος Καστοριάς για την Ενθρόνιση του Μητροπολίτη Φθιώτιδος Συμεών και την 23η Επέτειο Ενθρόνισης του Μητροπολίτη Καστοριάς Σεραφείμ

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Η ανάρτηση με το μήνυμα του Δημάρχου Καστοριάς, Γιάννη Κορεντσίδη, για την Ενθρόνιση του Μητροπολίτη Φθιώτιδος, κ. Συμεών, αλλά και την 23η Επέτειο Ενθρόνισης του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Καστοριάς, κ. Σεραφείμ.

Σημαντική μέρα η σημερινή για την Καστοριά μας!

Η 23η Επέτειος Ενθρόνισης του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας, κ. Σεραφείμ και η Ενθρόνιση του συμπατριώτη μας, Θεοφιλέστατου Επισκόπου Θεσπιών, κ. Συμεών, ως Μητροπολίτη Φθιώτιδος, ο οποίος πρόσφατα, λάμπρυνε με την παρουσία του τις εορταστικές εκδηλώσεις για την Απελευθέρωση της Καστοριάς.

Σε εποχές δύσκολες για την πατρίδα μας, ο κόσμος έχει ανάγκη από άξιους ποιμενάρχες. Και η δική τους παρουσία σηματοδοτεί συνεργασίες και γέφυρες πνευματικότητας και κοινωνικής προσφοράς.

Άξιοι και εις Έτη Πολλά!

 

 

 

 

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team