Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Εκδηλώσεις > Ο διεθνούς φήμης πιανίστας Giovanni Mirabassi συναντά τον κοσμοπολίτη βιμπραφωνίστα Χρήστο Ραφαηλίδη στην Κοζάνη

Ο διεθνούς φήμης πιανίστας Giovanni Mirabassi συναντά τον κοσμοπολίτη βιμπραφωνίστα Χρήστο Ραφαηλίδη στην Κοζάνη

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Το ΔηΠε Θέατρο Κοζάνης προσκαλεί στην Κεντρική Σκηνή του τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018 τον Giovanni Mirabassi μαζί με τον Χρήστο Ραφαηλίδη!

WHISPER DUO
Giovanni Mirabassi, πιάνο // Χρήστος Ραφαηλίδης, βιμπράφωνο

Ο διεθνούς φήμης πιανίστας Giovanni Mirabassi συναντά τον κοσμοπολίτη βιμπραφωνίστα Χρήστο Ραφαηλίδη στην Κοζάνη στις 29 Οκτωβρίου στο πλαίσιο τις Ευρωπαϊκής τους περιοδείας.
Με έδρα το Παρίσι και την Νέα Υόρκη αντιστοίχως, έρχονται τώρα στην Ελλάδα για να μας παρουσιάσουν ένα ρεπερτόριο που περιέχει κομμάτια από το ‘The Great American Songbook” (jazz standards), αλλά και δικές τους συνθέσεις, προσφέροντας μια πολυσυλλεκτική εμπειρία ρυθμού και μελωδίας.

Μετά από εμφανίσεις σε Ευρώπη, Ασία και Αμερική, θα είναι κοντά μας την Δευτέρα 29 Οκτωβρίου στη ‘Κεντρική Σκηνή ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης’ (Αίθουσα Τέχνης) και υπόσχονται μια μοναδική μουσική εμπειρία ισορροπημένη μεταξύ λυρισμού, πάθους, γνώσης και δεξιοτεχνίας.

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018 στις 21:00
Στην Κεντρική Σκηνή του ΔηΠε Θεάτρου Κοζάνης
(Πρώην Αίθουσα Τέχνης)

Tιμή εισιτηρίου: 10€ κανονικό
5€ (μαθητές φοιτητές, άνεργοι, πολύτεκνοι, α.με.α.)

Πληροφορίες για την κράτηση και την προπώληση εισιτηρίων : Στα ταμεία του Θεάτρου Ι Καθημερινά 10:00 – 13:00 Ι τηλ. 24610 – 24062, 6986489049

Δήμος Κοζάνης

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team