Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Ο Χάρης Κάτανας σχολιάζει στο e-ptolemeos τα θέματα της επικαιρότητας, που αφορούν τον επιχειρηματικό κόσμο της περιοχής

Ο Χάρης Κάτανας σχολιάζει στο e-ptolemeos τα θέματα της επικαιρότητας, που αφορούν τον επιχειρηματικό κόσμο της περιοχής

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Για την υφιστάμενη δυσμενή οικονομική κατάσταση , στην οποία έχει περιέλθει ο επιχειρηματικός κόσμος της περιοχής ,λόγω της υγειονομικής κρίσης, μιλάει στο e-ptolemeos ο γνωστός Πολιτικός και Επιχειρηματίας Χάρης Κάτανας.

Ο κ. Κάτανας εξέφρασε τις ανησυχίες του για την αδυναμία αποπληρωμής των οικονομικών υποχρεώσεων των επιχειρηματιών της Πτολεμαΐδας και της Κοζάνης , για τον κίνδυνο των νέων λουκέτων , για την κατάργηση θέσεων εργασίας , αλλά και για την ύφεση στην οποία θα οδηγήσει η «απολιγνιτοποίηση» .

Επιφυλακτικός όμως εμφανίστηκε ο έμπειρος επιχειρηματίας και για τις «Ειδικές Οικονομικές Ζώνες», που εξήγγειλαν από την Πτολεμαΐδα οι αρμόδιοι Υπουργοί Χατζηδάκης και Γεωργιάδης, αναφορικά με το ρόλο τους και τη συμβολή τους στην οικονομική ανάπτυξη της περιοχής.

ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Κούλα Πουλασιχίδου