Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Η. Τοπαλίδης με αφορμή το επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωναϊού στη Θεσσαλονίκη και την ετοιμότητα των υπηρεσιών στη Δ. Μακεδονία (VIDEO)

Ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Η. Τοπαλίδης με αφορμή το επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωναϊού στη Θεσσαλονίκη και την ετοιμότητα των υπηρεσιών στη Δ. Μακεδονία (VIDEO)

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Ηλίας Τοπαλίδης έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους, λίγο πριν το περιφερειακό συμβούλιο, με αφορμή το επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωναϊού στη Θεσσαλονίκη και την ετοιμότητα των υπηρεσιών στη Δ. Μακεδονία , δηλώνοντας τα εξής:

«Η περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας είναι σε συνεχής επαφές με τον ΕΟΔΥ και εγρήγορση ώστε να προλάβουμε να περισώσουμε ότι προλαβαίνουμε. Είναι σημαντικό να τηρούνται οι κανόνες υγιεινής. Παρακαλείται ο κόσμος να μην κάνει άσκοπα ταξίδια, ώστε να προλάβουμε να εμποδίσουμε την εξάπλωση του ιού. Τέλος, υπάρχει ένα νοσοκομείο αναφοράς στην περιφέρειά μας και ό,τι ενημέρωση έχουμε θα την παρέχουμε στους συμπολίτες μας. Το «ευτύχημα» είναι ότι στην περιοχή μας ακόμη δεν έχουμε κρούσμα, αλλά θέλουμε να είμαστε καθησυχαστικοί με την έννοια, να τηρούμε όσα πρέπει και ευχόμαστε να μην υπάρξει κάτι».

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Ζήσης Πιτσιάβας