Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Ο Αλέξης Τσίπρας στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας: «Άστοχη και εκδικητική η απόφαση για την αναστολή λειτουργίας των νέων τμημάτων»

Ο Αλέξης Τσίπρας στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας: «Άστοχη και εκδικητική η απόφαση για την αναστολή λειτουργίας των νέων τμημάτων»

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Άστοχη και εκδικητική χαρακτήρισε την απόφαση του Υπουργείου Παιδείας για την αναστολή των νέων τμημάτων του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, κατά την επίσκεψή του στην Πρυτανεία του Ιδρύματος σήμερα το πρωί.

Ο κ. Τσίπρας συνοδευόμενος από τον πρώην Υπουργό Παιδείας, Κώστα Γαβρόγλου, είχε συνάντηση με το Πρύτανη Θεόδωρο Θεοδουλίδη, τους Αντιπρυτάνεις και στελέχη του Πανεπιστημίου, τονίζοντας πως η δική του κυβέρνηση έβαλε ένα λιθαράκι στην αναμόρφωση του χάρτη της ανώτατης εκπαίδευσης: «Καταργήσαμε τον αναχρονιστικό θεσμό των ΤΕΙ και δημιουργήσαμε σχολές με αντίκρισμα. Πρέπει να παρθεί πίσω αυτή η απόφαση για την αναστολή λειτουργίας των τμημάτων και σε αυτό θα βοηθήσετε και εσείς», είπε απευθυνόμενος στην ηγεσία του Πανεπιστημίου.

Ζήσης Πιτσιάβας

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Ζήσης Πιτσιάβας