Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > ΝΟΔΕ Κοζάνης: Διάλογος με τα αυτοδιοικητικά στελέχη – Παρών ο Γραμματέας Πολίτικης Επιτροπής της ΝΔ Λ. Αυγενάκης

ΝΟΔΕ Κοζάνης: Διάλογος με τα αυτοδιοικητικά στελέχη – Παρών ο Γραμματέας Πολίτικης Επιτροπής της ΝΔ Λ. Αυγενάκης

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Δεδομένων των επερχόμενων αλλαγών στο θεσμικό πλαίσιο της Αυτοδιοίκησης και τις θέσεις της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, η Γραμματεία Αυτοδιοίκησης του Κόμματος αποφάσισε για την περίοδο αυτή και σε πανελλαδικό επίπεδο, την οργάνωση ανοιχτών εκδηλώσεων διαλόγου με τα στελέχη της Αυτοδιοίκησης.

Στη βάση αυτή, την ΠΕΜΠΤΗ 17 Μαΐου 2018 και ώρα 3μ.μ., στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας, πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίου Κοζάνης (Δημοκρατίας 27 – Κοζάνη), προσκαλούμε τα στελέχη και όλους τους ενδιαφερόμενους πολίτες σε ζητήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης, στην εκδήλωση με τίτλο «ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ – ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ Ν.Δ. / ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ».

Στην εν λόγω εκδήλωση, θα παρευρεθούν ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ., Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Λευτέρης ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ και ο Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Κόμματος, Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καλλιθέας, κ. Τάσος Γαϊτάνης.

 

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: e-ptolemeos team