Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Νίκος Σαμαράς, Δ/ντης Ορθοπαιδικής Μποδοσάκειου: «Η αλήθεια για την επέκταση του Μποδοσάκειου νοσοκομείου Πτολεμαΐδας»

Νίκος Σαμαράς, Δ/ντης Ορθοπαιδικής Μποδοσάκειου: «Η αλήθεια για την επέκταση του Μποδοσάκειου νοσοκομείου Πτολεμαΐδας»

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Σχόλιο του Διευθυντή της Ορθοπαιδικής Κλινικής του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας Νίκου Σαμαρά, για το σχόλιο του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα κατά την ομιλία του στην Κοζάνη, για την  επέκταση του Μποδοσάκειου:

 

«Παρακολούθησα την ομιλία του κ Τσίπρα από την Κοζάνη. Ανάμεσα στα… πολλά έργα του ΣΥΡΙΖΑ στην Δυτική. Μακεδονία, με έκπληξη τον άκουσα να αναφέρεται και στην επέκταση του Μποδοσάκειου νοσοκομείου Πτολεμαΐδας. Προς αποκατάσταση της αλήθειας, η μελέτη της επέκτασης εκπονήθηκε επί διακυβέρνησης Κ. Καραμανλή, ως δωρεά του ιδρύματος Μποδοσάκη. Το δε έργο υλοποιήθηκε επί διακυβέρνησης ΠΑΣΟΚ, με διοικήτρια την Κυρία Α. Μπουρτσου, βάζοντας πλάτη ο τότε Νομάρχης Κοζάνης Κύριος Γ. Δακής, όταν άλλοι πολέμησαν το έργο λυσσαλέα. Αυτά για το ιστορικό του έργου. Βεβαίως προεκλογικά σίγουρα θα είναι παρόντες να το εγκαινιάσουν….για να το ξανά κλειδώσουν την επόμενη ημέρα, γιατί δεν υπάρχει κανένα σχέδιο για την λειτουργία του!!!!….»

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team