Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019 > Νικολέττα Μπουμπόναρη: Γιατί βρίσκομαι στο πλευρό της Γεωργίας Ζεμπιλιάδου

Νικολέττα Μπουμπόναρη: Γιατί βρίσκομαι στο πλευρό της Γεωργίας Ζεμπιλιάδου

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Ακούγοντας τη Γεωργία Ζεμπιλιάδου να μου αναλύει το όραμα της για τη Δυτική Μακεδονία και, κυρίως, τον τρόπο και τα μέσα με τα οποία μπορεί να υλοποιηθεί, συνειδητοποίησα πως δεν θα ήθελα με τίποτα να λείψω απ’ αυτή την προσπάθεια.

Ξέρω πως τίποτα δεν θα είναι εύκολο και θα χρειαστεί μεγάλος και συνεχής αγώνας για να αλλάξει, επιτέλους, σελίδα ο τόπος μας και να μπορεί ξανά να ελπίζει, βάσιμα, σ’ ένα καλύτερο μέλλον.

Η εμπειρία μου από την τοπική αυτοδιοίκηση μ’ έχει διδάξει πως όλα μπορούν να συμβούν αρκεί να υπάρχουν η γνώση, το σχέδιο, το πρόγραμμα κι οι άνθρωποι που θα δουλέψουν μ’ όλες τους τις δυνάμεις. Ό,τι, δηλαδή, διαθέτει ο συνδυασμός μας, ο συνδυασμός της ΕΛΠΙΔΑΣ.

Η καθημερινή μου επαφή με πολλούς συμπολίτες μου, λόγω και του επαγγέλματος μου, με κάνει αισιόδοξη για τον αγώνα που δίνουμε όλοι μαζί. Με κάνει να πιστεύω πως θα νικήσουμε. Κι αυτή την πίστη μου τη μεταδίδουν και μου την ενισχύουν συνεχώς οι άνθρωποι του τόπου μας, που γνωρίζοντας πλέον καλά τη Γεωργία Ζεμπιλιάδου, μας ενθαρρύνουν με κάθε τρόπο και είμαι σίγουρη πως θα μας επιβραβεύσουν και με την ψήφο τους.

Τους ευχαριστώ όλους από καρδιάς και το μόνο που θέλω να υποσχεθώ είναι ότι με τη Γεωργία μπροστά δεν πρόκειται σε καμιά περίπτωση να διαψεύσουμε τις προσδοκίες τους.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team