Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Νίκη Παπαστεργίου στη «γαλάζια» μάχη της ΚΕΔΕ- Θα εκλεγεί νέος Πρόεδρος της ΚΕΔΕ ο Δήμαρχος Τρικκαίων- Εκτός Δ.Σ. Πλακεντάς- Κορεντσίδης

Νίκη Παπαστεργίου στη «γαλάζια» μάχη της ΚΕΔΕ- Θα εκλεγεί νέος Πρόεδρος της ΚΕΔΕ ο Δήμαρχος Τρικκαίων- Εκτός Δ.Σ. Πλακεντάς- Κορεντσίδης

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Ο Δήμαρχος Τρικκαίων, Δημήτρης Παπαστεργίου, θα είναι ο νέος Πρόεδρος της ΚΕΔΕ καθώς επικράτησε καθαρά του Δημάρχου Αμπελοκήπων, Λάζαρου Κυρίζογλου, στην «γαλάζια» μάχη για την πρωτιά στους σταυρούς στο κοινό ψηφοδέλτιο που σάρωσε στη Γενική Συνέλευση της Πέμπτης με ποσοστό 63,6%.

Ο Δημήτρης Παπαστεργίου έλαβε 205 ψήφους έναντι 160 του Λάζαρου Κυρίζογλου και έτσι την επόμενη εβδομάδα θα εκλεγεί Πρόεδρος από το Δ.Σ. το οποίο θα προκύψει από την καταμέτρηση η οποία συνεχίζεται μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Το συγκεκριμένο ψηφοδέλτιο πάντως δεν εξέλεξε στο νέο Δ.Σ. κανέναν από τους Παναγιώτη Πλακεντά και Γιάννη Κορεντσίδη, με τους Δημάρχους Εορδαίας και Καστοριάς να μένουν στις τελευταίες θέσεις της σταυροδοσίας.

Το ενδιαφέρον στρέφεται πλέον στο Λάζαρο Μαλούτα, με το Δήμαρχο Κοζάνης, να διεκδικεί μία θέση στο νέο Δ.Σ. μέσω του ψηφοδελτίου «Αυτοδιοικητικό Κίνημα» το οποίο βρέθηκε στη 2η θέση.

Οι φωτογραφίες από το site aftodioikisi.gr

 

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: Ζήσης Πιτσιάβας