Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Νέος Πρόεδρος στην Τηλεθέρμανση Αμυνταίου (ΔΕΤΕΠΑ) ο Ιορδάνης Μπάντης

Νέος Πρόεδρος στην Τηλεθέρμανση Αμυνταίου (ΔΕΤΕΠΑ) ο Ιορδάνης Μπάντης

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Αποκεντρώνει αρμοδιότητες ο Δήμαρχος Αμυνταίου, Άνθιμος Μπιτάκης, με σκοπό την πιο ομαλή λειτουργία των Υπηρεσιών του Δήμου και των Δημοτικών Επιχειρήσεων.
Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος και έως τώρα πρόεδρος της ΔΕΤΕΠΑ, αποφάσισε να προτείνει ως νέο Πρόεδρο του ΔΣ της Επιχείρησης τον Δημοτικό Σύμβουλο της παράταξης του, Ιορδάνη Μπάντη. Ο Ι. Μπάντης, αν και ανήκει στη νέα γενιά αυτοδιοικητικών, έχει μακρά θητεία στην Αυτοδιοίκηση. Θα παραμείνει Αντιδήμαρχος Αμυνταίου, και Αναπληρωτής Δημάρχου, όπως ορίζει και η πρόσφατη απόφαση του Δημάρχου σχετικά με τον ορισμό Αντιδημάρχων.
Η εισήγηση του Δημάρχου υπερψηφίστηκε στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, με την οποία συγκροτήθηκε εκ νέου το ΔΣ της Επιχείρησης. Η ανάληψη της ευθύνης της Διοίκησης από τον κ. Μπάντη γίνεται σε μία ιδιαίτερα κρίσιμη και γόνιμη εποχή για την ανάπτυξη της Επιχείρησης, με τη διασύνδεση των τριών τηλεθερμάνσεων της περιοχής να είναι προ των πυλών, αλλά και τα καινοτόμα συστήματα καύσης βιομάζας να κάνουν τα πρώτα τους επιτυχημένα βήματα.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Διαδικτυακή ομιλία από τον Αστρονομικό Σύλλογο Δυτ. Μακεδονίας με θέμα «Τα θαύματα του ουρανού» την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Ο Αστρονομικός Σύλλογος Δυτικής Μακεδονίας διοργανώνει αυτήν την Κυριακή στις 18:00 τη διαδικτυακή ομιλία με θέμα : «Τα ...