Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Νέος πρόεδρος δημοτικού Συμβουλίου ο Φώτης Ζυγούρης – Παραίτηση Αντιδημάρχου στο Δήμο Σερβίων – Βελβεντού

Νέος πρόεδρος δημοτικού Συμβουλίου ο Φώτης Ζυγούρης – Παραίτηση Αντιδημάρχου στο Δήμο Σερβίων – Βελβεντού

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Εκλέχτηκε με 11 υπέρ και 12 λευκά

 

Νέος πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου του δήμου Σερβίων – Βελβεντού, εκλέχτηκε χτες βράδυ ο Φώτης Ζυγούρης. Η …καινοτομία της εκλογής είναι ότι ο νέος πρόεδρος εκλέχτηκε με περισσότερες λευκές ψήφους και με λιγότερες θετικές. Ειδικότερα, στην τρίτη ψηφοφορία εκλέχτηκε με 11 υπέρ, έναντι 12 λευκών ψήφων. Στις δύο πρώτες ψηφοφορίες έλαβε 9 υπέρ και 14 λευκές.

Να σημειωθεί ότι ο προηγούμενος πρόεδρος του δ.σ. Ζήνων Παπαδημητρίου παραιτήθηκε από τη θέση του και αποχώρησε από τον συνδυασμό του δημάρχου. Παλιότερα και ο Φ. Ζυγούρης είχε αποχωρήσει από τον συνδυασμό του δημάρχου, με τον οποίο οι σχέσεις του ήταν ψυχρές για μεγάλο διάστημα. Ωστόσο, προσφάτως επανέκαμψε, προτάθηκε για τη θέση του προέδρου από τον δήμαρχο και εκλέχτηκε.

Βεβαίως, στο δήμο Σερβίων – Βελβεντού οι κενές θέσεις είναι σύνηθες φαινόμενο, καθώς όταν καλύπτεται μία θέση, χηρεύει μία άλλη. Έτσι, χήρεψε η θέση του αντιδημάρχου Οικονομικών Δημήτρη Κουκάλη. Την παραίτηση αναμένεται να κάνει αποδεκτή ο δήμαρχος Αθανάσιος Κοσματόπουλος, ενώ το ενδιαφέρον είναι ότι σύμφωνα με πληροφορίες του «e-ptolemeos», τη θέση του αντιδημάρχου Οικονομικών, πρόκειται να καταλάβει ό ίδιος ο δήμαρχος. Αξιοσημείωτο είναι ότι εκκρεμεί επίσης η παραίτηση του αναπληρωτή δημάρχου και αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Νικολάου Τέτου, την οποία οι πληροφορίες λένε ότι ο δήμαρχος δεν θα κάνει δεκτή, καθώς θεωρεί ότι μπορεί να τον μεταπείσει.

 

IMG_9755

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Χρήστος Βήττας