Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Πολιτική > Νέος Διοικητής στην 3η ΥΠΕ προτείνεται ο π. διοικητής του Μαμάτσειου και π. διοικητής της 3ης ΥΠΕ Παναγιώτης Μπογιατζίδης

Νέος Διοικητής στην 3η ΥΠΕ προτείνεται ο π. διοικητής του Μαμάτσειου και π. διοικητής της 3ης ΥΠΕ Παναγιώτης Μπογιατζίδης

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Ποιον πρότεινε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας

Νέο Διοικητή στην 3η Υγειονομική Περιφέρεια (ΥΠΕ) Μακεδονίας πρότεινε τον Παναγιώτη Μπογιατζίδη ο Βασίλης Κικίλιας, σύμφωνα με το ΕΘΝΟΣ.

Μετά την απομάκρυνση του Γιώργου Τοπαλίδη, ο οποίος φέρεται να παρουσίασε πλαστό βιογραφικό γι” αυτό και απεσύρθη η πρόταση στο πρόσωπό του για τη θέση του Διοικητή της 3ης ΥΠΕ, η νέα πρόταση στη διαρκή Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, είναι στο πρόσωπο του Παναγιώτη Μπογιατζίδη.

Πρόκειται για στέλεχος της Υγείας, ο οποίος διετέλεσε υποδιοικητής στην 3η ΥΠΕ από το 2004 έως το 2010. Ο κ. Μπογιατζίδης φαίνεται να διαθέτει εμπειρία στο χώρο της Υγείας, καθώς έχει πραγματοποιήσει μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας στη Σχολή Κοινωνικών Επιστημών του ΕΑΠ.

Να σημειωθεί πως ο Παναγιώτης Μπογιατζίδης είναι πρώην διοικητής του Μαμάτσειου Νοσοκομείου και πρώην διευθυντής στην 3η ΥΠΕ.

 

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team