Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Επιχειρήσεις > Νέο πρόγραμμα για την ενίσχυση των επιχειρήσεων της Δυτικής Μακεδονίας- Καμία αύξηση στον προϋπολογισμό των 40εκ. Ευρώ – Πότε θα πληρωθούν οι επιτυχόντες – Όλα τα προγράμματα για την επιχειρηματικότητα μέσω του ΠΕΠ

Νέο πρόγραμμα για την ενίσχυση των επιχειρήσεων της Δυτικής Μακεδονίας- Καμία αύξηση στον προϋπολογισμό των 40εκ. Ευρώ – Πότε θα πληρωθούν οι επιτυχόντες – Όλα τα προγράμματα για την επιχειρηματικότητα μέσω του ΠΕΠ

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Οριστικό τέλος στην αύξηση του ποσού των 40εκ. ευρώ για το πρόγραμμα ενίσχυσης των επιχειρήσεων της Δυτικής Μακεδονίας που επλήγησαν από τον covid-19, έβαλε σήμερα ο Περιφερειάρχης, Γιώργος Κασαπίδης, ξεκαθαρίζοντας πως δεν υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης άλλων κονδυλίων στη συγκεκριμένη πρόσκληση.

Πάντως ο Περιφερειάρχης, απαντώντας και σε σχετικό ερώτημα του «Π» ξεκαθάρισε πως η δέσμευση του Υπουργείου Ανάπτυξης και της κυβέρνησης είναι να βγει ένα νέο πρόγραμμα με αυξημένα κονδύλια, τα οποία ο ίδιος ο Άδωνις Γεωργιάδης έχει υποσχεθεί για Δυτική Μακεδονία και Δυτική Αττική.

Μάλιστα ο κ. Κασαπίδης τόνισε πως η περιφερειακή αρχή συμμερίζεται τις ανησυχίες της αγοράς και των επιχειρήσεων για τις καθυστερήσεις που έχουν σημειωθεί, ενώ από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης, Νίκος Λυσσαρίδης, επεσήμανε πως τις επόμενες 10 ημέρες θα αναρτηθούν οι πίνακες των επιτυχόντων του προγράμματος των 40εκ. ώστε εντός του Φεβρουαρίου να ολοκληρωθούν οι πληρωμές, αν αυτό καταστεί δυνατό.

Στη σημερινή συνέντευξη τύπου η οποία δόθηκε από τον Περιφερειάρχη, αρμόδιους αντιπεριφερειάρχες και υπηρεσιακά στελέχη, δόθηκε απάντηση μέσω της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ για τον αποκλεισμό των επιχειρήσεων εστίασης οι οποίες εμφανίζονται με προσωπικό το οποίο «εκμισθώνουν» μέσω άλλων εταιρειών:

«Μέχρι τώρα το κανονιστικό πλαίσιο που ισχύει είναι πως οι εργαζόμενοι μετράνε μόνο με εξαρτημένες θέσεις εργασίας. Κανένας κανονισμός δεν αναγνωρίζει τους δανειζόμενους εργαζόμενους», τόνισε ο εκπρόσωπος της ΚΕΠΑ- ΑΝΕΜ, κ. Σκοτίδας.

Ο Γιώργος Κασαπίδης τόνισε πως μέσω του ΠΕΠ η Περιφέρεια ενίσχυσε την επιχειρηματικότητα με σχεδόν 80εκ. ευρώ, ενώ οι προσπάθειες συνεχίζονται ώστε να αξιοποιηθούν όσοι περισσότεροι πόροι γίνεται.

Αναλυτικά τα προγράμματα και οι προσκλήσεις από το ΠΕΠ Δυτικής Μακεδονίας:


Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Γιούλα Γκατζαβέλη- Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών: «Δεν καταφέρατε να πλήξετε την ηθική του Κασαπίδη- Αν θέλετε κρατικοδίαιτους να ασχολούνται με την πολιτική πείτε το- Οι παραιτήσεις μας στη διάθεση του Περιφερειάρχη αν χρειαστεί»

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail «Αν θέλετε να αλλάξουμε το εκλογικό σύστημα και να συμμετέχουν μόνο δημόσιοι υπάλληλοι με κρατικοδίαιτους συγγενείς να μας ...