Αρχική > Παραπολιτικά > Νέο πόνημα του συνεργάτη του ΠΑΛΜΟΥ Νίκου Δρουβιώτη – Από τα παραπολιτικά του Παλμού της Τετάρτης 31 Μαρτίου

Νέο πόνημα του συνεργάτη του ΠΑΛΜΟΥ Νίκου Δρουβιώτη – Από τα παραπολιτικά του Παλμού της Τετάρτης 31 Μαρτίου

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Ένα νέο βιβλίο – το 15ο κατά σειράν- εξέδωσε ο πολυγραφότατος συγγραφέας και τακτικός συνεργάτης της εφημερίδας μας Νίκος Δρουβιώτης.

Οι παλαιότεροι συμπολίτες μας θα τον θυμούνται από την ευδόκιμη υπηρεσία του ως Διευθυντής της  πάλαι ποτέ, σχολής εργοδηγών Πτολεμαΐδας και εκδότη της μαθητικής εφημερίδας, η ‘’φωνή του εργοδηγού’’.

Το νέο του πόνημα, εξαιρετικά καλαίσθητο, κυκλοφορεί με τον τίτλο «Η Ελλάδα μέσα στο χρόνο» σε 340 σελίδες με αρκετές φωτογραφίες στα πλαίσια της μνήμης «Ζωής – προβληματισμού – Δημιουργίας».

Ειδικό αφιέρωμα κάνει ο Νίκος Δρουβιώτης για τα 200 χρόνια από την επανάσταση του 1821 ενώ μας τιμά η αναφορά στον ΕΟΡΔΑΪΚΟ ΠΑΛΜΟ και προσωπικά στον εκδότη μας Κοσμά Πουγαρίδη.

Ευχαριστούμε τον φίλο – συνεργάτη Νίκο Δρουβιώτη για την αποστολή του νέου του πονήματος και την τιμητική του αφιέρωση και ευχόμαστε να είναι καλά εκεί στην Αθήνα, όπου μόνιμα διαμένει.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ 21/4 – Η νέα στήλη που σχολιάζει την επικαιρότητα

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail – Μια άνευ λόγου στοχοποίηση έχει υποστεί η περιοχή, η ΔΕΗ, τα εργοστάσια και οι εργαζόμενοι τους. Σίγουρα ...