Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Αρθρογραφία > Νεκρολογία – Αποχαιρετισμός στον Θεόφιλο – Γράφει ο Μιχάλης Ραμπίδης

Νεκρολογία – Αποχαιρετισμός στον Θεόφιλο – Γράφει ο Μιχάλης Ραμπίδης

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Με βαθιά θλίψη αποχαιρετάμε σήμερα συγγενείς και φίλοι τον Θεοφύλακτο Θεοφυλακτίδη ή πιο οικεία τον αγαπητό μας Θεόφιλο.
Σου επισυνάψαμε και το προσωνύμιο «Πρόεδρε των Προέδρων» η μεγάλη παρέα σου στο στέκι μας στο «Καφέ-Κάππα» γιατί πράγματι ξεχώριζες από τη σωρεία των ανθρώπων που φέρουν τον τίτλο και που στο άκουσμα της λέξης «πρόεδρε» αποκρίνονται αλαζονικά.
Διάλεξες την Πτολεμαΐδα από την γενέτειρά σου Καβάλα για να εργασθείς, να κάνεις την οικογένειά σου, να ζήσεις μαζί μας.
Το ευ ζην της οικογένειά σου και η αποκατάσταση των παιδιών σου, ήταν η μεγάλη αγωνία και φροντίδα σου μέχρι το τέλος. Οι καιροί άλλαξαν, οι κανόνες διαφοροποιήθηκαν, οι άνθρωποι προσαρμόσθηκαν, ξέχασαν, προσπέρασαν.
Η κοινωνική σου προσφορά κυρίως μέσα από την συνδικαλιστική σου δράση, έδωσε πολλά σε δύσκολους καιρούς στο εργατικό κίνημα και άφησε το αποτύπωμά σου στον τόπο μας. Συχνά αναλάμβανες ευθύνες που δεν σου αναλογούσαν και επέλεγες πάντα τους δρόμους της προσφοράς προς τους εργαζόμενους, που τις περισσότερες φορές ήταν αγγαθόστρωτοι, όμως στο διάβα και στο τέρμα τους αποδεικνυόταν δρόμοι δημιουργικοί και σε γέμιζαν περηφάνια.
Πολλοί νέοι έχτισαν-χτίσαμε οικογένειες και τις ζωές μας χάρις και στις δικές σου φροντίδες κι αυτό δεν ξεχνιέται!
Θα είσαι πάντα στην καρδιά και στη σκέψη μας – Καλό κατευόδιο φίλε Θεόφιλε.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Μιχάλης Ραμπίδης