Αρχική > Παραπολιτικά > ‘‘Νεφελοκοκκυγία’’: Η έκθεση των Γεωργίου Κωστικίδη και Δημητρίου Καλιακούδα – Από τα παραπολιτικά του Παλμού 06/12/2017

‘‘Νεφελοκοκκυγία’’: Η έκθεση των Γεωργίου Κωστικίδη και Δημητρίου Καλιακούδα – Από τα παραπολιτικά του Παλμού 06/12/2017

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Τις καλύτερες εντυπώσεις αποκομίσαμε από την παρουσία και την ξενάγησή μας, σ’ ένα μεγάλο πολιτιστικό γεγονός, για την Πτολεμαΐδα.

Πρόκειται για την έκθεση ‘’Νεφελοκοκκυγία’’ ή πολιτεία των Πουλιών, που παρουσιάζει φωτογραφικό υλικό των Γεωργίου Κωστικίδη και Δημητρίου Καλιακούδα στον φιλόξενο χώρο του Παλαιοντολογικού Μουσείου Πτολεμαΐδας.

Η έκθεση αποτελεί ένα απεικονιστικό ταξίδι στον κόσμο των Βουνών, ποταμών, λιμνών, θαλασσών, όπου πρωταγωνιστές είναι τα πουλιά.

Η αγάπη για τη φύση, η μετάδοση άμεσων φυσικών εικόνων αποτέλεσε έμπνευση των δημιουργών της.

Εμείς ως εφημερίδα, έχουμε το προνόμιο να καμαρώνουμε και να αισθανόμαστε υπερήφανοι για έναν ακόμη λόγο.

Ο ένας από τους δημιουργούς της έκθεσης ο συμπολίτης μας Γιώργος Κωστικίδης, είναι για πάνω από τρεις δεκαετίες αποκλειστικός φωτορεπόρτερ της εφημερίδας μας.

Όλα αυτά τα χρόνια παρακολουθούμε την λαμπρή και ανοδική του πορεία, τα πολυάριθμα ταξίδια του και τις μεγάλες επιτυχίες του.

Είμαστε βέβαιοι ότι έχει ακόμη πολλά αποθέματα προσφοράς στον χώρο της φωτογραφίας και του πολιτισμού της περιοχής μας.

Τα εγκαίνια της έκθεσης ‘’Νεφελοκοκκυγία’’ έγιναν το απόγευμα του Σαββάτου, παρουσία πολλών προσκεκλημένων, οι οποίοι ξεναγήθηκαν στις ειδικά διακοσμημένες αίθουσες με το μεγάλο πλήθος έργων.

Η διάρκεια της έκθεσης στο παλαιοντολογικό μουσείο Πτολεμαΐδας, θα είναι έως τις 19 Ιανουαρίου 2018 με ώρες λειτουργίας: ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09-14.00 και ΤΕΤΑΡΤΗ– ΠΕΜΠΤΗ 18.00-21.00

Δείτε όλα τα Παραπολιτικά εδώ…a

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: e-ptolemeos team