Αρχική > Παραπολιτικά > Επίκαιρος > Νέες τοπικές οργανώσεις και εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ ενόψει συνεδρίου

Νέες τοπικές οργανώσεις και εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ ενόψει συνεδρίου

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Σε φάση αναδιάρθρωσης των τοπικών οργανώσεων βρίσκεται το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Γίνονται ήδη διεργασίες ώστε να δημιουργηθούν νέες και περισσότερες Οργανώσεις μελών (ΟΜ) στις κατά τόπους περιοχές.
Για παράδειγμα στην περιοχή της Εορδαίας όπου υπήρχε μία οργάνωση, πλέον υπάρχουν πέντε, εκ των οποίων οι 2 με γεωγραφική αναφορά, και οι 3 στην πόλη της Πτολεμαΐδας.
Ο προγραμματισμός λέει ότι το επόμενο διάστημα θα γίνει εκλογική διαδικασία, τόσο για την ανάδειξη των διοικήσεων των ΟΜ, όσο και για την ανάδειξη νέας Νομαρχιακής Επιτροπής. Το «στοίχημα» είναι να γίνουν οι διαδικασίες ομαλά με δεδομένους τους υγειονομικούς περιορισμούς, και γι” αυτό μελετώνται εναλλακτικοί τρόποι ψηφοφορίας, ακόμα και η επιστολική ψήφος.
Όλα αυτά συμβαίνουν στο δρόμο προς το προγραμματισμένο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο ίσως φέρει και πολιτικές εξελίξεις. Το συνέδριο κανονικά είναι να γίνει το Μάιο-Ιούνιο του 2021, όμως όπως είναι λογικό εξετάζεται και η αναβολή του, ανάλογα και με τα υγειονομικά δεδομένα.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Δ. Εορδαίας: Αποκαθίσταται ο φωτισμός του δρόμου προς το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο – Πλέον θα λειτουργεί με λαμπτήρες τεχνολογίας LED-VIDEO

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Είναι ίσως ο πιο πολυσύχναστος δρόμος του Δήμου Εορδαίας τον οποίο «περπατάνε» χιλιάδες Δυτικομακεδόνες, κι όμως υπήρχαν τεράστια προβλήματα ...