Αρχική > Slider > Νέες διαμαρτυρίες για το δρόμο των Νέων Κοιμητηρίων Πτολεμαΐδας

Νέες διαμαρτυρίες για το δρόμο των Νέων Κοιμητηρίων Πτολεμαΐδας

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Δεν λένε να κοπάσουν οι διαμαρτυρίες κατοίκων της Πτολεμαΐδας για την κατάσταση του δρόμου που οδηγεί στα Νέα Κοιμητήρια που κατασκεύασε ο Δήμος Εορδαίας στην περιοχή “Κουρί”, λίγο έξω από την πόλη της Πτολεμαΐδας και τα οποία δόθηκαν σε χρήση το φθινόπωρο του 2015.

Δημότες, με τηλεφωνήματα και ηλεκτρονικά μηνύματα στη σύνταξη του «e-ptolemeos.gr», καλούν το Δήμο Εορδαίας και τις υπηρεσίες του να προγραμματίσουν άμεσα εργασίες για την ασφαλτόστρωση του συγκεκριμένου δρόμου, ο οποίος είναι χωματόδρομος και γίνεται δύσβατος και επικίνδυνος την χειμερινή περίοδο.

Η παραπάνω έκκληση όμως δεν απευθύνεται μονάχα προς τη δημοτική αρχή του Δήμου Εορδαίας αλλά και προς την περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, καθώς καλούν την περιφέρεια να συνδράμει στην εύρεση των απαιτούμενων κονδυλίων ώστε να καταστεί ασφαλής η πρόσβαση των κατοίκων στα Νέα Κοιμητήρια Πτολεμαΐδας, ιδιαίτερα τη χειμερινή περίοδο.

Υπενθυμίζεται ότι τα νέα Κοιμητήρια Πτολεμαΐδας κατασκευάστηκαν σε  δημοτική έκταση 37 περίπου στρεμμάτων, βόρεια της πόλης της Πτολεμαΐδας, σε απόσταση περίπου 2 χλμ. από τα όρια της πόλης.

Επί τη ευκαιρία, αξίζει να σημειωθεί ότι ολοκληρώθηκε πρόσφατα το έργο περίφραξης των Νέων Κοιμητηρίων Πτολεμαΐδας. Μάλιστα στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο Εορδαίας αποφασίστηκε η συγκρότηση επιτροπής οριστικής παραλαβής για το έργο «Κατασκευή περίφραξης νέων κοιμητηρίων Δήμου Πτολεμαΐδας».

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: Ρόη Βασβατέκη