Αρχική > Ptolemeos Plus > Η νεαρή Σ. Ασημακίδου από την Κοζάνη «πρωταγωνιστεί» στο ελληνικό διαδίκτυο με την εμφάνιση και τον χορό της! (Φωτογραφίες – Βίντεο)

Η νεαρή Σ. Ασημακίδου από την Κοζάνη «πρωταγωνιστεί» στο ελληνικό διαδίκτυο με την εμφάνιση και τον χορό της! (Φωτογραφίες – Βίντεο)

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Στο ελληνικό διαδίκτυο «πρωταγωνιστεί» με την δυναμική εμφάνιση της η όμορφη νεαρή από την Κοζάνη, Σέβη Ασημακίδου, η οποία ασχολείται με τον χορό και την γυμναστική από μικρή ηλικία.

Η ίδια όπως εξηγεί, έχει ιδιαίτερη αγάπη κυρίως για το είδος χορού Twerk και τους χορούς του «δρόμου», ενώ συμπληρώνει στην ThessNews ότι για έξι χρόνια χόρευε μπαλέτο.

Το Twerk, είναι ένα είδος που σιγά-σιγά μπαίνει στις «ζωές» των Ελλήνων και αυτό φαίνεται, από την ενασχόληση των ίδιων των χορευτών με το συγκεκριμένο είδος. Οι δάσκαλοι και χορευτές Twerk, κατά καιρούς έχουν δεχθεί καλά, αλλά και κακά σχόλια για το συγκεκριμένο είδος. Όμως, όπως φέρεται, η σκληρή κριτική παίζει σημαντικό ρόλο και κινεί τους χορευτές, να συνεχίζουν να χορεύουν το είδος χορού που αγαπούν.

«Κάθε φορά που ακούω ένα κομμάτι δημιουργώ στο μυαλό μου την δικιά μου χορογραφία, δεν με νοιάζει κατά πόσο θα αρέσει σε κάποιον άλλον, αρκεί να αρέσει σε εμένα. Έχω ακούσει πολλές κριτικές, καλές και κακές. Χαίρομαι όταν ακούω καλά σχόλια για τον χορό που επιλέγω να κάνω, αλλά επίσης χαίρομαι και όταν ακούω άσχημα σχόλια, γιατί με «βοηθάει» να γίνω καλύτερη και να διορθώνω τον εαυτό μου», αναφέρει χαρακτηριστικά η Σέβη, που ασχολείται με το Twerk εδώ και 2 χρόνια, συμπληρώνοντας πως πως πολλά αγόρια την έχουν πλησιάσει, μόνο και μόνο επειδή χορεύει Twerk.

Όσο για το μέλλον του συγκεκριμένου είδους στην Ελλάδα, η 18χρονη νεαρή Κοζανίτισα πιστεύει πως το Twerk θα φανεί περισσότερο στην χώρα σε λίγα χρόνια, ενώ για την ίδια προς το παρόν, είναι το καθημερινό της χόμπι, τονίζοντας ότι στο μέλλον θα ήθελε να το συνεχίσει επαγγελματικά.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ…..

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: e-ptolemeos team