Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Πολιτική > Νέα «κωλοτούμπα» του περιφερειάρχη Θ. Καρυπίδη -Τώρα στηρίζει την κυβέρνηση Τσίπρα-Κοτζιά που υπέγραψε τη συμφωνία των Πρεσπών, αλλά το 2013 καλούσε τον Α. Σαμαρά να ρίξει την κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ επειδή προωθούσε τη…σύνθετη ονομασία με τη λέξη «Μακεδονία»-Φωτογραφία!

Νέα «κωλοτούμπα» του περιφερειάρχη Θ. Καρυπίδη -Τώρα στηρίζει την κυβέρνηση Τσίπρα-Κοτζιά που υπέγραψε τη συμφωνία των Πρεσπών, αλλά το 2013 καλούσε τον Α. Σαμαρά να ρίξει την κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ επειδή προωθούσε τη…σύνθετη ονομασία με τη λέξη «Μακεδονία»-Φωτογραφία!

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Σε μια αποκάλυψη που θα συζητηθεί προχωρά σήμερα το Kozanimedia, που φέρνει στη δημοσιότητα μια άκρως ενδιαφέρουσα ανάρτηση, από το 2013, του νυν περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θόδωρου Καρυπίδη, πάντα στην προσωπική του σελίδα, στο Facebook.

Με ένα ιδιαίτερα σκληρό σχόλιο, ο τότε δημοσιογράφος-ιδιοκτήτης του FLASH TV έγραφε «Πρακτικό θανάτου για το όνομα της Μακεδονίας μας.Ο Βενιζέλος ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ. Κύριε Σαμαρά αυτή την κυβέρνηση δεν θα τη ρίξεις ..?»

Τώρα, όμως, πέντε χρόνια μετά και ενώ η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου δεν προχώρησετο θέμα αναγνώρισης της FYROM με σύνθετη ονομασία, ο Θόδωρος Καρυπίδης εξακολουθεί να στηρίζει την κυβέρνηση Τσίπρα-Κοτζιά, χωρίς να έχει, φυσικά, ζητήσει να…τη ρίξει κάποιος εκ των βουλευτών!

Και, ασφαλώς, ο Θόδωρος Καρυπίδης σε καμία τοποθέτηση ή δήλωσή του δεν έχει κάνει λόγο για «πρακτικό θανάτου», όπως έγραφε τότε, με τον ίδιο να σύρεται, ουσιαστικά, από την πλειοψηφία του συνδυασμού του στην έκδοση ενός απλού ψηφίσματος με το οποίο το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας εκφράζει την αντίθεσή του στη συμφωνία των Πρεσπών…

Π.Π.

Πηγή: kozanimedia.gr

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team