Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Νέα εποχή για τον Σύνδεσμο Γουνοποιών Γουνεμπόρων Σιάτιστας «Ο Προφήτης Ηλίας» – Το μήνυμα του Δημήτρη Κοσμίδη

Νέα εποχή για τον Σύνδεσμο Γουνοποιών Γουνεμπόρων Σιάτιστας «Ο Προφήτης Ηλίας» – Το μήνυμα του Δημήτρη Κοσμίδη

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email


Δάλλας


Πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018 στη Σιάτιστα  στο Κτίριο του ΒΙΟΠΑ οι Εκλογές του Συνδέσμου Γουνοποιών Γουνεμπόρων Σιάτιστας «Ο Προφήτης Ηλίας»,  για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και των Εκλεκτόρων για την Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας. Η  προσέλευση των  γουνοποιών ήταν αθρόα, αποδεικνύοντας ότι το ενδιαφέρον των επιχειρηματιών της περιοχής  για τον κλάδο παραμένει δυνατό και έντονο, παρά την κρίση που διανύει ο κλάδος.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω εκ βάθους καρδίας τους συναδέλφους γουνοποιούς της Σιάτιστας και της ευρύτερης περιοχής που εδώ και 10 χρόνια συνεχίζουν με να με εμπιστεύονται με την ψήφο τους, κατατάσσοντάς με στην πρώτη θέση.

Όλα αυτά τα χρόνια μέσα από το Σύνδεσμο Γουνοποιών Σιάτιστας, πάλεψα για  τους συναδέλφους μου και για τη γούνα και αφήνω πίσω μου εκλεκτούς και άξιους συνεχιστές του έργου μου.

Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για τον κλάδο  ως Πρόεδρος  της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας δηλώνοντας δημόσια ότι θα είμαι πάντα δίπλα στο νέο  Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Γ.Γ.Σ.

Με παρακαταθήκη όλα όσα υλοποιήσαμε και όλα όσα προγραμματίσαμε να υλοποιηθούν, ως απερχόμενο Δ.Σ., ξεκινάει μια νέα εποχή για τη γουνοποιία στη Σιάτιστα.

Εύχομαι καλή επιτυχία και καλή δύναμη σε όλους τους συναδέλφους

 

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας

Δημήτριος Ι. Κοσμίδης

 

 

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Η πορεία της απολιγνιτοποίησης στο Δήμο Αμυνταίου και το ΣΔΑΜ στο επίκεντρο της συνάντησης Μπιτάκη – αν. Υπουργό Ανάπτυξης Ν. Παπαθανάση

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Τον Δήμαρχο Αμυνταίου κ. Άνθιμο Μπιτάκη επισκέφτηκε στο γραφείο του το μεσημέρι της Τετάρτης 15 Σεπτεμβρίου 2021, ο ...