Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Να ονομαστεί η 5η μονάδα της ΔΕΗ στην Πτολεμαΐδα ΑΗΣ Καρυοχωρίου – Ζητούν η Τ.Κ. Καρυοχωρίου και ο Δήμος Εορδαίας

Να ονομαστεί η 5η μονάδα της ΔΕΗ στην Πτολεμαΐδα ΑΗΣ Καρυοχωρίου – Ζητούν η Τ.Κ. Καρυοχωρίου και ο Δήμος Εορδαίας

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Την ονομασία της νέας μονάδας που κατασκευάζει η ΔΕΗ στην Πτολεμαΐδα, του ΑΗΣ Πτολεμαΐδας 5 σε ΑΗΣ Πτολεμαΐδας 5 – Καρυοχωρίου, ζητούν η Τοπική Κοινότητα Καρυοχωρίου και ο Δήμος Εορδαίας, σύμφωνα με σχετική απόφαση που έλαβε το Δημοτικό Συμβούλιο Εορδαίας στην τελευταία συνεδρίασή του.

Ειδικότερα το Δημοτικό Συμβούλιο Εορδαίας έκανε ομόφωνα δεκτή την απόφαση του Τοπικού Συμβουλίου του Καρυοχωρίου που εισηγήθηκε στο σώμα ο Αντιδήμαρχος Ιωάννης Αριστερίδης, σύμφωνα με την οποία θα υποβληθεί αίτημα στη διοίκηση της ΔΕΗ (στον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΗ Μανώλη Παναγιωτάκη και στα μέλη του Δ.Σ. της ΔΕΗ), να διερευνηθεί η δυνατότητα ονομασίας της 5ης μονάδας σε ΑΗΣ Καρυοχωρίου, λόγω της γειτνίασης του Καρυοχωρίου με τη νέα μονάδα της ΔΕΗ.

«Ενώ έχει ξεκινήσει η κατασκευή ης νέας μονάδας (5ης), η οποία είναι χωροθετημένη στην κοινότητά μας,  με μόλις 300 μέτρα απόσταση από το τελευταίο σπίτι, εν τούτοις κατά τις διαδικασίες ονοματοποίησης δεν ακολουθήθηκε η μέχρι σήμερα υφιστάμενη πρακτική, όπως συνέβη σε μια σειρά από μονάδες της περιοχής π.χ. ΑΗΣ Καρδιάς, ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου, των οποίων οι ονομασίες παραπέμπουν στους οικείους οικισμούς», τονίζεται μεταξύ άλλων στη σχετική απόφαση του Τοπικού Συμβουλίου Καρυοχωρίου που υιοθέτησε το Δημοτικό Συμβούλιο Εορδαίας.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: Ρόη Βασβατέκη