Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Πολιτική > Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης: «Απαράδεκτες οι δηλώσεις Π. Καρακασίδη»

Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης: «Απαράδεκτες οι δηλώσεις Π. Καρακασίδη»

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Η Ν.Ε. Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, θεωρεί απαράδεκτες τις δηλώσεις του προέδρου της Δ.Ε.Ε.Π. (πρώην ΝΟΔΕ) Κοζάνης της Ν.Δ. κ. Καρακασίδη ότι «όσο καιρό ισχύει το lock down τα περισσότερα μαγαζιά δούλευαν» Αυτή η δήλωση υποτιμά και προσβάλλει όλους τους πολίτες της Περιφερειακής Ενότητας και θα πρέπει να ζητήσει συγγνώμη.

Δικαίωμα του να προσπαθεί να στηρίξει την κυβέρνηση αλλά θα πρέπει να το κάνει χωρίς να προσβάλει τους πολίτες και χωρίς να συκοφαντεί τον επιχειρηματικό κόσμο της.

Οι ευθύνες της κυβέρνησης, που δεν ενίσχυσε το ΕΣΥ, που δεν έκανε μαζικά τεστ, που δεν έλαβε μέτρα για την στήριξη των επιχειρήσεων δεν κρύβονται πίσω από την ατομική ευθύνη.

Το γεγονός ότι ο Νόμος μας είναι σε παρατεταμένο lockdown από τον Οκτώβριο και ότι Χαρδαλιάς, Χρυσοχοΐδης, Αρκουμανέας, δε μπόρεσαν να δώσουν λύση, αποδεικνύουν ότι με λάθος πολιτική προσπαθούν να αντιμετωπίσουν την πανδημία.

Υπάρχουν ευθύνες και αυτές είναι στην κυβέρνηση. Δεν κρύβονται, όσες «φιλότιμες» προσπάθειες και αν κάνει ο πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. της Ν.Δ.

 

Κοζάνη 8-1-2021

Η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Π.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Γιώργος Τράγκας: Αποκαλυπτήρια για το σήμα του κόμματος – Μαζί στη «μάχη» μπαίνει και Ραχήλ Μακρή

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Ο Γιώργος Τράγκας, αποκάλυψε σήμερα μέσω του crashonline το logo του Κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι». Κατεβαίνει και η Ραχήλ ...