Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ν.Ε Κινήματος Αλλαγής Κοζάνης: «Καλή επιτυχία, Υπατία!» – Υποψήφια ευρωβουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής η Υπατία Κωνσταντινίδου

Ν.Ε Κινήματος Αλλαγής Κοζάνης: «Καλή επιτυχία, Υπατία!» – Υποψήφια ευρωβουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής η Υπατία Κωνσταντινίδου

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Η Νομαρχιακή Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής Κοζάνης εύχεται καλή επιτυχία στην υποψήφια ευρωβουλευτή με το Κίνημα Αλλαγής, Υπατία Κωνσταντινίδου. Ένα αξιόλογο μέλος του Κινήματος που θα εκπροσωπήσει τον νομό μας στις ευρωεκλογές.

 

Η Υπατία Κωνσταντινίδου  γεννήθηκε το 1983 στην Πτολεμαΐδα, όπου ζει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά. Είναι διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός από το Πανεπιστήμιο του Brighton της Μεγάλης Βρετανίας και κάτοχος Μεταπτυχιακών τίτλων στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, στη Διαχείριση Τεχνικών Έργων και στη Διαχείριση Αποβλήτων. Από το 2008 είναι Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της κατασκευαστικής εταιρείας Κάπα Δυναμική ΑΤΕ. Το διάστημα 2010-2013 εκλέχθηκε μέλος της Αντιπροσωπείας του Τεχνικού Επιμελητηρίου του τμήματος Δυτικής Μακεδονίας και κατά την περίοδο 2011-2012 διετέλεσε μέλος της Διοικούσας Επιτροπής. Το 2010 ήταν υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος στη Δυτική Μακεδονία με το συνδυασμό του Γιάννη Παπαϊορδανίδη. Το 2013 υπήρξε υποψήφια με τη Δημοκρατική Συμπαράταξη Μηχανικών για την Κεντρική Αντιπροσωπεία του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας. Την περίοδο 2014-2015 διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Γενικού Νοσοκομείου «Μαμάτσειο – Μποδοσάκειο».

 

Το ευρωψηφοδέλτιο του Κινήματος Αλλαγής συμπεριλαμβάνει νέους ανθρώπους που επιλέγουν στα δύσκολα να βγουν μπροστά και να δώσουν τη δική τους μάχη.

 

 

Ν.Ε ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

 

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team