Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Ν.Δ. (Δ.Ε.Ε.Π.) Καστοριάς: Επίδομα θέρμανσης και σε αυτούς που χρησιμοποιούν  φυσικό αέριο, το υγραέριο, τα πέλλετ, ακόμη και τα καυσόξυλα

Ν.Δ. (Δ.Ε.Ε.Π.) Καστοριάς: Επίδομα θέρμανσης και σε αυτούς που χρησιμοποιούν  φυσικό αέριο, το υγραέριο, τα πέλλετ, ακόμη και τα καυσόξυλα

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Αγαπητοί συμπολίτες μας,

Ένα χρόνιο και δίκαιο αίτημα όλης της κοινωνίας της Καστοριάς αλλά και πρόταση της Δ.Ε.Ε.Π. ικανοποιείται σήμερα από την κυβέρνησή μας.

Η απαίτηση όλων μας για μειωμένο κόστος θέρμανσης στα σπιτικά μας εισακούστηκε και γίνεται πράξη με την έκδοση της απόφασης που ορίζει τα κριτήρια, την διαδικασία ,τους δικαιούχους αλλά και με την έναρξη υποβολή των αιτήσεων για το επίδομα θέρμανσης.

Για πρώτη φορά δικαιούχοι του επιδόματος δεν θα είναι μόνο όσοι χρησιμοποιούν το πετρέλαιο ως μέσο θέρμανσης καθώς στην απόφαση εντάσσονται και υπόλοιπες πηγές θέρμανσης όπως το φυσικό αέριο, το υγραέριο, τα πέλλετ, ακόμη και τα καυσόξυλα.

Το ύψος του δε, μπορεί να αγγίξει ακόμη και τα 650 ευρώ!

Η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου αναγνωρίζει ότι η σημερινή κυβέρνηση μας, εν μέσω μίας σφοδρότατης παγκόσμιας υγειονομικής κρίσης, καταβάλει υπεράνθρωπες προσπάθειες και αναπτύσσει πρωτόγνωρα για τα ελληνικά δεδομένα αντανακλαστικά ώστε να διαχειριστεί όσο το δυνατόν καλύτερα όλες τις πληγές που προκαλεί η πανδημία. Μία πανδημία την οποία δυστυχώς ούτε και οι πιο προηγμένες χώρες παγκοσμίως δεν κατάφεραν ν’ ανακόψουν.

Αγαπητοί συμπολίτες μας, δεν θα πάψουμε να τονίζουμε ότι είμαστε τυχεροί που σ’ αυτή την τόσο κρίσιμη για την ανθρωπότητα περίοδο στο τιμόνι της χώρας βρίσκεται η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Όχι μόνο γιατί μπορεί να διαχειριστεί καλύτερα τις κρίσεις, τα προβλήματα και να οργανώσει καλύτερα το κράτος όπως και το απέδειξε, αλλά γιατί ήρθε να ενώσει ξανά τους Έλληνες, να δώσει σε όλους μας όραμα και ελπίδα, ώστε η επόμενη ημέρα της πανδημίας να μας βρει όλους μαζί, ενωμένους για να βάλουμε την Ελλάδα στην θέση που πραγματικά της ανήκει.

Οι άγιες ημέρες των Χριστουγέννων που έρχονται είναι γεμάτες συμβολισμούς. Είναι μια ευκαιρία να δείξουμε Ταπεινότητα και να δώσουμε Αγάπη και Αλληλεγγύη έστω και από μακριά, παρότι για πρώτη φορά φέτος θα είμαστε αναγκασμένοι να μη σμίξουμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα για να γιορτάσουμε όλοι μαζί. Πρέπει να μείνουμε όλοι ασφαλείς και υγιείς για να μπορέσουμε να ξαναϊδωθούμε.

Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένος ο Καινούργιος Χρόνος!

Για την Δ.Ε.Ε.Π. Καστοριάς

Ο Πρόεδρος

 

                                                                     Βελλίδης Βασίλειος

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας: «Την Κυριακή από τις 20:30 έως τις 21:00 ανάβουμε τα φωτά στα καταστήματα μας για να δείξουμε ότι είμαστε ΕΔΩ, είμαστε ΖΩΝΤΑΝΟΙ και δεν θα μείνουμε με τα χέρια σταυρωμένα»- Δελτίο Τύπου

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Δυστυχώς τα νέα ακόμη μία φορά είναι πολύ άσχημα για την περιοχή μας, παραμένουμε κλειστεί και η σιωπή ...