Αρχική > Παραπολιτικά > Μόνος ο ΠΑΛΜΟΣ – Aπό τα παραπολιτικά του Παλμού 15/11/2017

Μόνος ο ΠΑΛΜΟΣ – Aπό τα παραπολιτικά του Παλμού 15/11/2017

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someonePrint this page

Μετά την επί σειρά ετών, πανηγυρική επιβράβευση του ‘’ΠΑΛΜΟΥ’’ ως πρώτης κυκλοφοριακά εφημερίδας στη Δυτική Μακεδονία, ήλθε και μία νέα επιβράβευση.

Αυτή τη φορά από την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης – Επικοινωνίας και το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης. Σύμφωνα με το ΦΕΚ 3748/24-10-2017 που πρόσφατα υπέγραψε ο Υπουργός Ψηφιακής πολιτικής, Νίκος Παππάς, ο ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ ΠΑΛΜΟΣ, είναι η μόνη έγκριτη εβδομαδιαία εφημερίδα του Νομού Κοζάνης, η οποία αναγνωρίζεται από το Υπουργείο και έχει δικαίωμα δημοσίευσης ανακοινώσεων του Δημοσίου. Η αναγνώριση αυτή έγινε μετά από λεπτομερή έλεγχο των προϋποθέσεων που ορίζει ο Νόμος περί Τύπου, στα στοιχεία κυκλοφορίας και εναρμόνιση με τα ισχύοντα ΦΕΚ.

Η εφημερίδα μας καμαρώνει γι’ αυτήν την διάκριση, που επαναλαμβάνεται εδώ και 35 χρόνια και υπόσχεται να συνεχίσει ακόμη καλύτερα στο μέλλον.

Δείτε όλα τα Παραπολιτικά εδώ…

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someonePrint this page
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: e-ptolemeos team