Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Μητροπολίτης Καστοριάς: «Την ώρα της Ανάστασης βγείτε όλοι στα μπαλκόνια με αναμμένα τα κεριά»

Μητροπολίτης Καστοριάς: «Την ώρα της Ανάστασης βγείτε όλοι στα μπαλκόνια με αναμμένα τα κεριά»

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

«Την ώρα της Ανάστασης βγείτε όλοι στα μπαλκόνια με αναμμένα τα κεριά» προέτρεψε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστοριάς κ.κ. Σεραφείμ, μιλώντας εμφανώς συγκινημένος, λίγο πριν, στον Χρήστο Νατσούλη και τον Antennes 93.6.
Ο Σεβασμιώτατος ανέφερε πως αυτό είναι το χειρότερο Πάσχα της ζωής του, σημείωσε ότι πέρασαν οι εποχές του «αποφασίζουμε και διατάζουμε» συμπληρώνοντας ότι «δεν κοίταξαν την Καστοριά όσο θα έπρεπε εν μέσω της πανδημίας» προσθέτοντας ότι το παράπονο του αυτό έχει μεταφερθεί σε υψηλόβαθμα στελέχη της Κυβέρνησης.

Ο Μητροπολίτης με δάκρυα στα μάτια ευχήθηκε στον κόσμο της Καστοριάς Καλή Ανάσταση επαναλαμβάνοντας για ακόμη μία φορά ότι όταν όλα περάσουν θα ειπωθούν όλα όσα πρέπει να ειπωθούν.

Κάλεσε τέλος όλους τους πιστούς να βγουν τα μεσάνυχτα στα μπαλκόνια τους κρατώντας ένα αναμμένο κερί, μία λαμπάδα, για το Χριστός Ανέστη προσθέτοντας ότι το Άγιο Φως θα έρθει στην Καστοριά και θα δοθεί σε όλους τους πιστούς. έστω και σε δεύτερο χρόνο.

Πηγή: sentra.com.gr

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο pto[email protected]
sidiros
x

Check Also

Rapid tests στις ΤΚ Βεγόρας, Αντιγόνου και Μανιακίου

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Στα πλαίσια της πρόληψης και αντιμετώπισης των κρουσμάτων Covid-19, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ σε συνεργασία με τον Δήμο Αμυνταίου ...