Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Μήνυμα του δημάρχου Κοζάνης, Λάζαρου Μαλούτα, προς τους πολίτες για τον κορωνοϊό: « Παραμένουμε δυνατοί, αισιόδοξοι, (…) και ακολουθούμε τις οδηγίες της πολιτείας »

Μήνυμα του δημάρχου Κοζάνης, Λάζαρου Μαλούτα, προς τους πολίτες για τον κορωνοϊό: « Παραμένουμε δυνατοί, αισιόδοξοι, (…) και ακολουθούμε τις οδηγίες της πολιτείας »

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Στους πολίτες απευθύνεται ο δήμαρχος Κοζάνης, Λάζαρος Μαλούτας, μέσω του μηνύματος του για τις  πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει ο Δήμος Κοζάνης για την πρόληψη και την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Ο δήμαρχος αναφέρεται στη δημιουργία γραμμής εξυπηρέτησης ΑμεΑ για την στήριξη των ευπαθών ομάδων,  αλλά και στην εξυπηρέτηση βασικών αναγκών των ατόμων της τρίτης ηλικίας από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Κοζάνης. Ιδιαίτερη αναφορά κάνει στη λειτουργία μονάδας αιμοληψίας στο χώρο του ΚΗΦΗ με την ευθύνη της Μονάδας του Μαμάτσειου Νοσοκομείου.

Ο κ. Μαλούτας υπογραμμίζει «Οι ώρες που περνάμε είναι κρίσιμες. Ζούμε πρωτόγνωρες και δύσκολες καταστάσεις , όμως η αυριανή μέρα πρέπει να  μας βρει όλους υγιείς, ώστε να συνεχίσουμε τη ζωή μας.  (…)

Η δοκιμασία που περνάμε είναι πρωτόγνωρη και δεν αφήνει περιθώρια για λάθη. Παραμένουμε δυνατοί, αισιόδοξοι, με αίσθημα ευθύνης  απέναντι στον εαυτό μας και τους γύρω μας και ακολουθούμε τις οδηγίες της πολιτείας, ώστε να βγούμε νικητές από αυτή την πανδημία.».

Το μήνυμα του δημάρχου Κοζάνης

https://www.youtube.com/watch?v=Iz4AaljnLJk&feature=youtu.be&fbclid=IwAR0gJ0IMqOWtWOXPe7pXYlc4JR9boaLT0GBpzuOHfDLwJEfGbFSECk122mo

 

Παρακαλώ να υπάρχει ΕΝΕΡΓΟΣ σύνδεσμος.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team