Αρχική > Παραπολιτικά > Μικρά και σημαντικά της προηγούμενης εβδομάδας

Μικρά και σημαντικά της προηγούμενης εβδομάδας

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
  • 145 φοιτητές και φοιτήτριες θα εισαχθούν με τις εφετεινές πανελλαδικές εξετάσεις στο τμήμα Μαιευτικής Πτολεμαΐδας, σύμφωνα με απόφαση του Υπουργείου Παιδείας.
  • Δυστυχώς εφέτος δεν πραγματοποιήθηκε λόγω άσχημων καιρικών συνθηκών – το υπέροχο θρησκευτικό έθιμο της συνάντησης των επιταφίων στην κεντρική πλατεία Πτολεμαΐδας, που συγκεντρώνει μέγα πλήθος κόσμου.
  • Πολλά παράπονα και πάλι, τις ημέρες αυτές για την λειτουργία του τμήματος επειγόντων περιστατικών στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας. Ας ελπίσουμε ότι η προκήρυξη πρόσληψης τριών ιατρών ΤΕΠ, να λύσει το πρόβλημα.
  • Τον ταλαντούχο τερματοφύλακα του ΑΡΗ Πτολεμαΐδας και ΑΡΗ Θεσσαλονίκης, συμπολίτη μας Βασίλη Ζεϊμπέκη, θα τιμήσει ο σύλλογος παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Εορδαίας.
  • Η σχετική τιμητική διάκριση θα επιδοθεί κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα, Βετεράνοι Πτολεμαΐδας – Άρη Θεσσαλονίκης, για κοινωνικό σκοπό μεθαύριο Σάββατο 14 Απριλίου.
  • Τις ημέρες αυτές, ‘’τρέχει’’ και στην περιοχή μας δημοσκόπηση της μεγάλης Αθηναϊκής εταιρείας JPO.
  • Σε αρκετούς συμπολίτες μας, ήδη έχουν γίνει τηλεφωνήματα που περιλαμβάνουν πλήθος ερωτημάτων, για τους δύο αξιωματικούς, την οικονομική κρίση, το έργο της κυβέρνησης και την πρόθεση ψήφου, αν γίνουν σύντομα εκλογές.

Οι αδιάκριτοι

 

Δείτε όλα τα Παραπολιτικά εδώ…

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: e-ptolemeos team