Αρχική > Ελλάδα > «Μήδεια»: Άγριος καβγάς Πατούλη – Αδαμίδη για τις ευθύνες πίσω από το μπλακ άουτ

«Μήδεια»: Άγριος καβγάς Πατούλη – Αδαμίδη για τις ευθύνες πίσω από το μπλακ άουτ

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

ια έντονη λογομαχία είχαν ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ Γιώργος Αδαμίδης με τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη σχετικά με το γεγονός ότι εκατοντάδες χιλιάδες νοικοκυριά στην Αττική έμειναν για ώρες χωρίς ρεύμα και μάλιστα εν μέσω χιονιά.

Ο κ. Αδαμίδης μίλησε στο OPEN για την πρόοδο της αποκατάστασης της ηλεκτροδότησης σε δεκάδες περιοχές της Αττικής, αλλά και τα προβλήματα που αντιμετώπισε ο ΔΕΔΔΗΕ λόγω της πτώσης δέντρων.

Στη συνέχεια επέρριψε τις ευθύνες στους δήμους πως δεν είχαν κόψει τα δέντρα και στην Περιφέρεια ότι δεν είχε ανοιχτούς δρόμους για να έχουν πρόσβαση τα συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ ώστε να αποκαταστήσουν τις βλάβες στο δίκτυο.

Ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης έκανε παρέμβαση για να απαντήσει και του επιτέθηκε, λέγοντας του μεταξύ άλλων πως η Περιφέρεια έκανε τα πάντα για να μείνουν ανοιχτοί δρόμοι και ότι ο ΔΕΔΔΗΕ δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων.

«Συγχαρητήρια για την ευθύνη σας που 250 χιλιάδες νοικοκυριά είναι χωρίς ρεύμα», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Πατούλης, με τον κ. Αδαμίδη να απαντά: «Αναλαμβάνω για λογαριασμό σας να ζητήσω συγγνώμη στους πολίτες».

Πηγή: newsbeast.gr

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Σχολές οδηγών: Ανοίγουν με self test σε δασκάλους, εξεταστές και εξεταζόμενους

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Aνοίγουν οι σχολές οδηγών, όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς – Ανοικτά και τα καταστήματα στην ...