Αρχική > Slider > Μία συνέντευξη από… καρδιάς του Ιάκωβου Παντελίδη 

Μία συνέντευξη από… καρδιάς του Ιάκωβου Παντελίδη 

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Δεν θα ξεχάσω , όταν στο ξεκίνημά μου σαν Δημοσιογράφος, βρέθηκα να καλύπτω για την εφημερίδα «ΠΑΛΜΟΣ» πριν από 29 χρόνια  τα εγκαίνια του Ξενοδοχείου «ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ» , ενός υπέροχου καταλύματος, που έμελλε να σημαδέψει την τουριστική ανάπτυξη του τόπου μας και της ευρύτερης περιοχής . Θυμάμαι ακόμα το σπινθηροβόλο και γεμάτο ικανοποίηση , για το επίτευγμά  του,   βλέμμα του αείμνηστου Εργολάβου Γεωργίου Παντελίδη, του ανθρώπου που επένδυσε ότι απέκτησε από την εργασία του , στην γενέτειρά του την Πτολεμαϊδα ,που τόσο πολύ αγάπησε !

Σήμερα ο γιός του εκλιπόντος  Ιάκωβος μαζί  με τα αδέλφια ,τα παιδιά  και τα εγγόνια  του  , μπορούν  να αισθάνονται  υπερήφανοι  καθώς ως άξιοι συνεχιστές  του Ξενοδοχειακού Ομίλου «ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ», έφτασαν την επιχείρηση πολύ ψηλά.

Ανοίγοντας την καρδιά του και εμφανώς συγκινημένος  , λίγο πριν γιορτάσουν τα 30 γενέθλια του Ομίλου  ο Ιάκωβος Παντελίδης , που είναι και Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Π.Ε. Κοζάνης, αναφέρθηκε στο ιστορικό του ξενοδοχείου , στην εξέλιξή του και στους μελλοντικούς στόχους επισημαίνοντας τα εξής: « Ο πατέρας μου που καταγόταν από προσφυγική οικογένεια ξεκινώντας με ένα μόνο εργαλείο στα χέρια του και  με τη στήριξη της  εξαίρετης μητέρας μας  και των     παιδιών  του  δούλεψε σκληρά έχοντας ένα όνειρο   τα χρήματα που απέκτησε  να τα επενδύσει στον τόπο του και όχι κάπου αλλού. Τα πράγματα όμως δεν ήταν εύκολα με την ίδρυση του Ξενοδοχείου, διότι ο Τουριστικός χάρτης  του Νομού μας δεν υπήρχε και παρόλα αυτά  σιγά- σιγά με υπομονή και εργατικότητα η Πτολεμαϊδα έγινε γνωστή στο πανελλήνιο και πλέον μετά τη ΔΕΗ ,έρχεται το συνώνυμο ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ. Εμείς συνεχίσαμε  το έργο του πατέρα μας και το επεκτείναμε φτιάχνοντας μία δεύτερη Μονάδα στην Κλεισούρα Καστοριάς , ενώ παράλληλα προχωρήσαμε στην  πλήρη ανακαίνιση των υφισταμένων μονάδων καθώς και στην αναμόρφωση της Πισίνας , ώστε με τη συμπλήρωση των 30 χρόνων να έχουμε παραδώσει ακόμα ένα στολίδι στην εξυπηρέτηση του κόσμου.  Πάμε μπροστά όχι μόνο για τον ανταγωνισμό αλλά γιατί το θέλουμε και αγαπάμε να δημιουργούμε προσφέροντας το καλύτερο στον τόπο μας , στο Νομό μας».     

Μετά από ανάλογη ερώτησή μας ο κ . Παντελίδης αναφέρθηκε και στην έναρξη ενός νέου θεσμού , στην 1η Έκθεση Γάμου- Βάπτισης που  λειτουργεί στην αίθουσα ΠΑΛΑΤΑΚΙ και παρουσιάζει όλες τις δυνατότητες και τις προτάσεις για την κάλυψη διαφόρων κοινωνικών εκδηλώσεων.

    Τέλος ο γνωστός σε όλους  με το μικρό του όνομα Ιάκωβος ευχαρίστησε  τον κόσμο για την στήριξή του όλα αυτά τα χρόνια και σε περιόδους δύσκολες, τονίζοντας πως αυτός και οι συνεργάτες τους με την αγάπη που εισπράττουν καθημερινά από τους ντόπιους και ξένους επισκέπτες , παίρνουν δύναμη για να  συνεχίσουν  το έργο τους .

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: Κούλα Πουλασιχίδου