Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Στήλες > Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι > Μια υπέροχη, φιλική –συγγενική, παρέα του παρελθόντος, σε αναμνηστική φώτο το 1955 ή κάπου εκεί (;)– Από την στήλη του κ. Γ. Καζαντζή στον Παλμό 20/07/2016

Μια υπέροχη, φιλική –συγγενική, παρέα του παρελθόντος, σε αναμνηστική φώτο το 1955 ή κάπου εκεί (;)– Από την στήλη του κ. Γ. Καζαντζή στον Παλμό 20/07/2016

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Μια ξεχωριστή φιλική παρέα της εποχής, θα λέγαμε εμείς, που ξεχώριζε στην καθημερινή μας ζωή από πάσης πλευράς..
Ευρύ πνεύμα και εργατικότητα τα κύρια χαρακτηριστικά της και λάτρες του ποδοσφαίρου με συμμετοχή στα δρώμενα του Θρυλικού Άρη Πτολεμαϊδος, της εποχής τους, ως ποδοσφαιριστές ή Διοικητικοί παράγοντες του.
Η καλλιτεχνική τους φωτογραφία είναι απόρροια του ψυχικού τους μεγαλείου και του καλλιτεχνικού στούντιο “ ΦώΤΟ Κ. ΡΟΔάΚΗ ”.
Στη φώτο μας, από αριστερά: Ο Τσαχουρίδης Ιεροκλής- μέλος της Διοίκησης του ΑΡΗ-, Πολυχρονίδης Πέτρος-μέλος της Διοίκησης του ΑΡΗ, στην κορυφή, ο Εξακουστίδης Φιλίκος, μέλος της Διοίκησης του ΑΡΗ, ο Πολυχρονίδης Γιώργος-ποδοσφαιριστής του μεταπολεμικού ΑΡΗ, Ορφανίδης Χρήστος(Μεγάλος) – η ποδοσφαιρική ψυχή του μεταπολεμικού ΑΡΗ και ο στρατιώτης στο μέσον , ο ένστολος στρατιώτης- από τους πρώτους τερματοφύλακες του ΑΡΗ , κάπου στο 1945-1950.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team