Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Μια διαφορετική εικαστική πρόταση από την «Gallery 512» Πτολεμαΐδας

Μια διαφορετική εικαστική πρόταση από την «Gallery 512» Πτολεμαΐδας

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον οι φίλοι των εικαστικών τεχνών υποδέχθηκαν την έκθεση «ΠΛΗΘΗ ΚΑΙ ΠΛΙΝΘΟΙ ΔΕΣΜΩΤΕΣ ΤΗΣ ΕΝΤΡΟΠΙΑΣ» που φιλοξενεί η «Gallery 512» της Πτολεμαΐδας.

Τα εγκαίνια της “ξεχωριστής” αυτής έκθεσης πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη το βράδυ και πρόκειται για μία συνεργατική εικαστική εγκατάσταση των Μανόλη Ρωμαντζή και Χάρη Κοντοσφύρη και μιας πλειάδας νέων καλλιτεχνών.

PICT0087

«Λειτουργούμε ταυτόχρονα 40 καλλιτέχνες προσπαθώντας να αποδώσουμε συμβολικά, αλληγορικά και εικαστικά την σημερινή κοινωνική πραγματικότητα που χαρακτηρίζεται από αταξία και αβεβαιότητα, ελπίζοντας όλοι ότι κάποια στιγμή θα αποκατασταθεί» επεσήμανε ο δημιουργός Μανόλης Ρωμαντζής, ενώ διευκρίνισε πως τα ερεθίσματα για την κατασκευή των έργων με τούβλα, τσιμέντα και γύψο, λαμβάνονται από την καθημερινότητα.

Ο εκπρόσωπος της Εικαστικής Ομάδας ευχαρίστησε τον ιδιοκτήτη του χώρου Σάββα Βουνοτρυπίδη για την άψογη συνεργασία τους και κάλεσε τους φίλους της Τέχνης να συμμετάσχουν σε αυτή την “εγκατάσταση” και ως θεατές και ως ενεργά στοιχεία.

PICT0080

Η διάρκεια της έκθεσης θα είναι έως τις 6 Δεκεμβρίου 2014 με ώρες λειτουργίας για τις ημέρες Δευτέρα, Τρίτη και Παρασκευή 10 – 2 και 6 – 9 και για τις μέρες Τετάρτη, Πέμπτη και Σάββατο από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.

Αξίζει πραγματικά να επισκεφθεί κανείς την διαφορετική αυτή έκθεση, που αποδίδει την συγκεκριμένη κατάσταση που βιώνουν η χώρα και οι πολίτες, εικαστικά!

 

ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Κούλα Πουλασιχίδου