Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Μετωπική επίθεση Μαλούτα στον Ιωαννίδη – Τον κατηγόρησε για απουσία έργου, ανυπαρξία σχεδιασμού και έλλειμμα διεκδίκησης

Μετωπική επίθεση Μαλούτα στον Ιωαννίδη – Τον κατηγόρησε για απουσία έργου, ανυπαρξία σχεδιασμού και έλλειμμα διεκδίκησης

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


 

Σε σφοδρή κριτική στη νυν δημοτική Αρχή Κοζάνης υπό τον Λευτέρη Ιωαννίδη, προχώρησε ο πρώην δήμαρχος Κοζάνης και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Λάζαρος Μαλούτας, σε συγκέντρωση του συνδυασμού του το απόγευμα της Δευτέρας στην κατάμεστη αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης.

Η συνάντηση του συνδυασμού της «Ενότητας» είχε έντονο άρωμα εκλογών, καθώς ήταν παρόντες όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι, στελέχη του συνδυασμού και πολύς κόσμος, ενώ πρέπει να σημειωθεί η παρουσία του πρώην δημάρχου Κοζάνης Γιάννη Παγούνη. Μπροστά στο πολυπληθές ακροατήριο ο Λ. Μαλούτας έκανε μία αρχηγική εμφάνιση, χωρίς να αμφισβητηθεί από κανέναν, ενώ απευθυνόμενος εμμέσως πλην σαφώς σε κάθε επίδοξο μελλοντικό αρχηγό του συνδυασμού, τόνισε: «Συνεχίζουμε με το ίδιο σχήμα για την επόμενη αυτοδιοικητική περίοδο…». Ερωτηθείς από δημοσιογράφους για το αν τίθεται ζήτημα νέας ηγεσίας και ανανέωσης του συνδυασμού, απάντησε πως «τα συλλογικά όργανα του συνδυασμού θα το συζητήσουν -αν προκύψει κάτι τέτοιο».

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ενότητα» άσκησε δριμεία κριτική εφ’ όλης της ύλης στο έργο της νυν δημοτικής Αρχής, καταλογίζοντας στον δήμαρχο Λ. Ιωαννίδη και στην παράταξή του έλλειψη έργου, ανυπαρξία αναπτυξιακού σχεδιασμού και κυρίως καταλόγισε ότι δεν έχει καμία διάθεση διεκδίκησης. Κατηγόρησε μάλιστα τους σημερινούς διοικούντες για οικειοποίηση του έργου της προηγούμενης δημοτικής περιόδου, την ίδια στιγμή, που, όπως είπε «εγκαταλείπει καινοτόμες πρωτοβουλίες της δικής μας δημοτικής Αρχής». Άλλωστε, τα πυρά της «Ενότητας» προς τη νυν δημοτική Αρχή ήταν συντονισμένα, καθώς και οι επτά δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού που πήραν τον λόγο, άσκησαν δριμεία κλιτική στα έργα και τις ημέρες της δημαρχίας Λ. Ιωαννίδη, αναφερόμενος ο καθένας στις σημαντικές παραλείψεις και ανεπάρκειες στον τομέα ευθύνης του, κάνοντας λόγο για έλλειψη οράματος και σχεδιασμού σε όλες τις πτυχές διοίκησης.

Τέλος, ο επικεφαλής της «Ενότητας», απευθυνόμενος στους δημοτικούς συμβούλους, στελέχη, μέλη και φίλους του συνδυασμού, απηύθυνε έκκληση κοινής συμπόρευσης και συστράτευσης για ένα νέο ξεκίνημα για το καλό του τόπου και των δημοτών του δήμου Κοζάνης.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Χρήστος Βήττας