Αρχική > Παραπολιτικά > Μένουμε Ευρώπη; Από τα Παραπολιτικά του Παλμού 01/07/2015

Μένουμε Ευρώπη; Από τα Παραπολιτικά του Παλμού 01/07/2015

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
emailΚαι εκεί που όλα πήγαιναν καλά, ή σχεδόν καλά, μας προέκυψαν καινούργιες και δύσκολες καταστάσεις. Μία ισχυρή κυβέρνηση με νωπή λαϊκή εντολή, αδυνατεί να πάρει αποφάσεις και να περατώσει επιτυχώς την διαπραγμάτευση. Και απευθύνεται στον λαό μεταβιβάζοντας την ευθύνη σ’ αυτόν.
Τι τέλος πάντων διαπραγματεύονταν οι κυβερνητικοί φωστήρες τόσον καιρό; Και πως οδηγούν σε δημοψήφισμα τον λαό κλείνοντας ταυτόχρονα τις τράπεζες και ταπεινώνοντάς τον σε ουρές έξω από τα ΑΤΜ;.
Η λαϊκή εντολή που έλαβαν ήταν να καλυτερέψουν την ζωή του μέσα στην Ευρώπη και το ευρώ, όπως όλες οι δημοσκοπήσεις κατά καιρούς εξέφραζαν.
Ας αναλάβουν επιτέλους τις ευθύνες τους και ας κυβερνήσουν. Ή ας κάνουν όλο τον κόσμο Δημοσίους Υπαλλήλους όπως επιτάσσουν οι παλαιότερες ιδεολογικές τους καταβολές. Την Κυριακή ας αφήσουν τον λαό να εκφρασθεί ελεύθερα.

Δείτε όλα τα Παραπολιτικά εδώ…

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Αμήχανο το κλίμα από την αναφορά του Περιφερειάρχη στη 10ετή καθυστέρηση στο έργο των λυμάτων της Εορδαίας, στον 6μηνιαίο Απολογισμό του ΠΕΠ (βίντεο)

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Απολογισμό είχαμε χθες Τρίτη, για τη δράση της Αντιπεριφέρειας Επιχειρηματικής Ανάπτυξης Δυτικής Μακεδονίας (δείτε εδώ). Στα παραλειπόμενα της ...