Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Μειωμένη παροχή και πιθανή διακοπή νερού σήμερα στην Πτολεμαΐδα λόγω διαρροής σε κεντρικό αγωγό

Μειωμένη παροχή και πιθανή διακοπή νερού σήμερα στην Πτολεμαΐδα λόγω διαρροής σε κεντρικό αγωγό

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

  Η ΔΕΥΑ Εορδαίας πληροφορεί το καταναλωτικό κοινό της Πτολεμαΐδας ότι σήμερα Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020  θα υπάρχει μειωμένη παροχή και πιθανή διακοπή νερού στην Πτολεμαΐδαλόγω έκτακτων εργασιών για αποκατάσταση διαρροής ύδατος σε κεντρικό αγωγό  νερού στην οδό Εθνικής Αντίστασης & Σουλίου  από 11:30πμ έως τις 15:00μμ. κατά τη διάρκεια εργασιών της ΔΕΤΗΠ.

   Η ΔΕΥΑΕ ζητά συγνώμη για την αναστάτωση που προκαλείται με την έκτακτη βλάβη η οποία  οφείλεται  σε παράλληλες εργασίες μέσω εργολαβίας από την τηλεθέρμανση.

  Μετά την αποκατάσταση της βλάβης και την τροφοδοσία του δικτυού με νερό μπορεί να εμφανιστούν παροδικά φαινόμενα θολότητας του νερού. Η θολότητα αυτή δεν δημιουργεί πρόβλημα ακαταλληλότητας προς πόση  και οικιακή χρήση του νερού.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

                                                               Από τη Δ.Ε.Υ.Α.Ε.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Χαρδαλιάς προς δήμαρχο Κοζάνης: «Όποιος μας αμφισβητεί, αμφισβητεί 31 επιδημιολόγους

Μοίρασε το άρθρο...FacebookTwitteremail Στις «βολές» που εκτόξευσε ο δήμαρχος Κοζάνης, Λάζαρος Μαλούτας, για την επιβολή lockdown και το «πάγωμα» της ...