Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Αθλητικά > Μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο Φιλανθρωπικός Αγώνας Μπάσκετ

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο Φιλανθρωπικός Αγώνας Μπάσκετ

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Η πόλη μας έχει αποδείξει πολλές φορές την ευαισθησία της απέναντι στον συνάνθρωπο.

Αυτό έγινε και το Σάββατο στο κλειστό γυμναστήριο Πτολεμαΐδας εκεί όπου ο Εθελοντισμός Ανδρόνικος, η Σταγόνα Ελλάδας και ο Απόλλων Πτολεμαΐδας που φέτος συμπλήρωσε 30 χρόνια ζωής διοργάνωσαν φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ ανάμεσα στη σημερινή ομάδα και παλαίμαχες του τμήματος τόσο του Απόλλων όσο και του Αρίων (πήραν μέρος μεταξύ άλλον οι Κυρκοπούλου, Μπαταούλα Ε., Καραμπατζάκη, Τσακμάκη, Μπούσδα, Τσιόγκο, Καραδήμα κ.α.).

Στην εκδήλωση συμμετείχαν ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 7ου δημοτικού σχολείου καθώς και το γυμναστήριο Elegance.

Στην είσοδο του γηπέδου υπήρχε κουμπαράς με τα έσοδα να πηγαίνουν για μία οικογένεια της πόλης μας που αντιμετωπίζει πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Παράλληλα, υπήρξε επίδειξη από το γυμναστήριο “Elegance”  ενώ έγινε λήψη στοματικού επιχρίσματος (σάλιου) για δείγματα μυελού των οστών.

Αυτή ήταν η πρώτη μιας σειράς εκδηλώσεων που θα κάνει ο Απόλλων για τη συμπλήρωση 30 χρόνων ζωής όπως μας δήλωσε το μέλος της διοίκησης Χρήστος Τακουλίδης ενώ αναφέρθηκε και στη προσπάθεια της ομάδας κορασίδων για πρόκριση στη τελική φάση.
 

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Οι καθηγητές του 2ου ΕΠΑΛ Πτολεμαΐδας καταγγέλλουν την ΕΛΜΕ Εορδαίας και ζητούν τη διαγραφή τους – Αιτία η θέση της ΕΛΜΕ για το στεγαστικό – Έγγραφη διαμαρτυρία

Μοίρασε το άρθρο...FacebookTwitteremail Την διαγραφή τους από την ΕΛΜΕ Εορδαίας ζητούν με έγγραφη διαμαρτυρία – καταγγελία είκοσι εννέα (29) εκπαιδευτικοί ...