Αρχική > Slider > Μεγάλες παρεμβάσεις σε αθλητικές υποδομές της Πτολεμαΐδας (ΕΑΚ, Αθλητικές Εγκαταστάσεις, Κολυμβητήριο)

Μεγάλες παρεμβάσεις σε αθλητικές υποδομές της Πτολεμαΐδας (ΕΑΚ, Αθλητικές Εγκαταστάσεις, Κολυμβητήριο)

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Σημαντικές παρεμβάσεις για τη συντήρηση και βελτίωση των αθλητικών υποδομών της Πτολεμαΐδας σχεδιάζει η δημοτική αρχή Εορδαίας, το αμέσως επόμενο διάστημα.

Συγκεκριμένα, ευρεία ανακαίνιση και έργα συντήρησης πρόκειται να πραγματοποιηθούν στο κτήριο του Κλειστού Αθλητικού Κέντρου ΕΑΚ Πτολεμαΐδας και τους Βοηθητικούς του χώρους, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα κτηριακά προβλήματα του κλειστού αυτού αθλητικού κέντρου που φιλοξενεί αγώνες μπάσκετ.

«Το έργο «Ανακαίνιση – συντήρηση του κλειστού Αθλητικού Κέντρου ΕΑΚ και των Βοηθητικών χώρων» έχει προϋπολογισμό 1.400.000 ευρώ και χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων», όπως δήλωσε στο «e-ptolemeos.gr» ο δήμαρχος Εορδαίας Σάββας Ζαμανίδης.

Ο δήμαρχος επισήμανε ότι οι παρεμβάσεις που σχεδίασε η δημοτική αρχή για την βελτίωση των αθλητικών υποδομών της Πτολεμαΐδας δεν περιορίζονται στο ΕΑΚ. Καθώς πόσο ύψους 197.270,00 € πρόκειται να διατεθεί για το έργο «Βελτίωση αθλητικών εγκαταστάσεων επί των οδών Γράμμου ΟΤ 296, Χαλδείας & Δήμητρας και Αργυρουπόλεως.» Επίσης, εργασίες συντήρησης του μηχανολογικού εξοπλισμού αλλά και βελτίωσης ήχου πρόκειται να γίνουν και στο δημοτικό κολυμβητήριο Πτολεμαΐδας, με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων. Ο προϋπολογισμός για το έργο «Συντήρηση μηχανολογικού εξοπλισμού Δημοτικού Κολυμβητηρίου Πτολεμαΐδας», ανέρχεται σε 24.799,01 ευρώ, ενώ τα  « Έργα βελτίωσης ποιότητας του ήχου στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Πτολεμαΐδας» έχουν προϋπολογιστεί σε 299.831,55 ευρώ.

 

Μάλιστα το δημοτικό συμβούλιο Εορδαίας στη χθεσινοβραδινή του συνεδρίαση ενέκρινε μεταξύ άλλων την αποδοχή των αντίστοιχων ποσών από ΣΑΕΠ Π.Δ.Μ., την τροποποίηση του προϋπολογισμού και του τεχνικού προγράμματος του δήμου, καθώς και τον τρόπο εκτέλεσης των παραπάνω έργων.

Σημειώνεται ότι το υπό δημοπράτηση έργο για την ανακαίνιση του ΕΑΚ Πτολεμαΐδας αφορά εργασίες ανακαίνισης και συντήρησης των εγκαταστάσεων του κτηρίου που στεγάζουν το ΕΑΚ Πτολεμαΐδας και τους βοηθητικούς του χώρους και όχι τον περιβάλλοντα χώρο, καθώς με παλαιότερη εργολαβία που είχε υπογραφεί τον Οκτώβριο του 2015 έχει γίνει ανάπλαση του  αύλειου χώρου του ΕΑΚ Πτολεμαΐδας, μαζί με το έργο της ανάπλασης της Βόρειας εισόδου της πόλης της Πτολεμαΐδας.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: Ρόη Βασβατέκη