Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Με υποτονική την αγοραστική κίνηση ξεκίνησαν σήμερα οι ΘΕΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ στα καταστήματα της Πτολεμαΐδας (της Κούλας Πουλασιχίδου)

Με υποτονική την αγοραστική κίνηση ξεκίνησαν σήμερα οι ΘΕΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ στα καταστήματα της Πτολεμαΐδας (της Κούλας Πουλασιχίδου)

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email


Δάλλας


Κατά μία εβδομάδα νωρίτερα ξεκίνησε σήμερα Δευτέρα 5 Ιουλίου 2021 η θερινή εκπτωτική περίοδος , για τα καταστήματα της Πτολεμαΐδας και θα ολοκληρωθεί στο τέλος Αυγούστου. Οι έμποροι αναμένουν να ρευστοποιήσουν τα εμπορεύματά τους περνώντας την αναμενόμενη «οικονομική ανάσα » , ενώ από την πλευρά τους οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να προμηθευτούν εποχικά είδη σε πολύ καλές τιμές . Εξάλλου μετά την πανδημία, που μειώθηκαν αισθητά οι αγορές, με τους εμπόρους να ψάχνουν με το «κιάλι» τους καταναλωτές, όλοι ελπίζουν ότι θα αναθερμανθεί η αγοραστική κίνηση, καθώς η αγορά της Πτολεμαΐδας δεν έχει να ζηλέψει τίποτε , από τις αγορές των μεγάλων Πόλεων .

 

ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Καστοριά: Μεγάλη φωτιά στο Μονόπυλο – Επιχειρούν πάνω από 20 πυροσβέστες και 2 καναντέρ

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Μεγάλη πυρκαγιά έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη ώρα στο Μονόπυλο Καστοριάς – Επιχειρούν πάνω από 20 πυροσβέστες και ...