Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Με το κλείσιμο των εμπορικών καταστημάτων αυξήθηκε ο κόσμος στην Κεντρική πλατεία της Πτολεμαΐδας

Με το κλείσιμο των εμπορικών καταστημάτων αυξήθηκε ο κόσμος στην Κεντρική πλατεία της Πτολεμαΐδας

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Το αδιαχώρητο έχει δημιουργηθεί αυτή την ώρα στην Κεντρική Πλατεία της Πτολεμαΐδας , στην οποία πραγματοποιείται η κοινή εκδήλωση των 12 Πολιτιστικών Συλλόγων Εορδαίας ,πλην του Κομάνου που αποχώρησε λόγω πένθους, σε συνεργασία με το Δήμο Εορδαίας και χορηγούς την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και τον Εμπορικό Σύλλογο Πτολεμαΐδας, υπό τους ήχους της υπέροχης παραδοσιακής κομπανίας. Ξεκινώντας από τις εστίες τους οι Σύλλογοι με χορό και τραγούδια από διάφορα σημεία της Πόλης ,παρέσυραν τον κόσμο στην Κεντρική Πλατεία ,όπου στήθηκε γύρω από τις φωτιές ένα ξεφάντωμα γλεντιού και διασκέδασης στο οποίο συμμετέχουν μικροί και μεγάλοι απολαμβάνοντας τα διάφορα κεράσματα των Συλλόγων .

«Καλές Απόκριες «σε όλους τους πολίτες ευχήθηκαν η Αντιδήμαρχος Παιδείας Ρούλα Σεβαστού και η Πρόεδρος του ΚΟΙΠΠΑΠ Αναστασία Πράπα ,συγχαίροντας τους Πολιτιστικούς Συλλόγους για την πρωτοβουλία τους .
Την ικανοποίησή τους εξέφρασαν από την πλευρά τους για τη συμμετοχή των πολιτών ,μιλώντας στο e-ptolemeos και κάποιοι από τους Προέδρους των συμμετεχόντων Συλλόγων .
Αξίζουν Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους Πολιτιστικούς Συλλόγους και στους Φορείς της Εορδαίας ,για την αγαστή συνεργασία τους και για την τήρηση των πατροπαράδοτων εθίμων, αποδεικνύοντας ότι η Πτολεμαΐδα μπορεί και δημιουργεί.

ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ

 

https://youtu.be/MSCreji_eQ8

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: Κούλα Πουλασιχίδου