Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Με τις ευλογίες της Εκκλησίας από τον Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεώς μας Πατέρα Νικηφόρο Μανάδη , ξεκίνησαν τα συσσίτια του «Καλού Σαμαρείτη» Πτολεμαΐδας – Το e-ptolemeos παραβρέθηκε στον Αγιασμό με την Κούλα Πουλασιχίδου

Με τις ευλογίες της Εκκλησίας από τον Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεώς μας Πατέρα Νικηφόρο Μανάδη , ξεκίνησαν τα συσσίτια του «Καλού Σαμαρείτη» Πτολεμαΐδας – Το e-ptolemeos παραβρέθηκε στον Αγιασμό με την Κούλα Πουλασιχίδου

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Με την τέλεση του καθιερωμένου Αγιασμού από τον Πρωτοσύγκελο της Ιεράς Μητροπόλεως Φλωρίνης Πρεσπών και Εορδαίας Νικηφόρο Μανάδη, ξεκίνησε η νέα περίοδος των συσσιτίων για το 2020 -2021, από τον Χριστιανικό Φιλανθρωπικό Σύλλογο «Καλός Σαμαρείτης» της Πτολεμαΐδας. Μεταφέροντας την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ.κ. Θεοκλήτου ο Πατήρ Νικηφόρος συνεχάρη το Σύλλογο, για το θεάρεστο έργο που επιτελεί επί πολλά χρόνια στην περιοχή.

Με την Ελπίδα να συνεχιστεί ο θεσμός των συσσιτίων χωρίς προβλήματα και στη νέα περίοδο, ο Πρόεδρος του «Καλού Σαμαρείτη» Απόστολος Πατσινακίδης ευχαρίστησε όλους όσους στηρίζουν την πολύχρονη προσπάθεια του Συλλόγου και ιδιαίτερα τις μαγείρισσες , που χωρίς αυτές δεν θα μπορούσε να επιτευχθεί το μεγάλο αυτό κοινωνικό έργο.

Η ακούραστη και πάντα μαχητική εθελόντρια και Διοικητικό στέλεχος του Συλλόγου Κυριακή Κεσκερίδου έστειλε το δικό της μήνυμα κοινωνικής αλληλεγγύης, τονίζοντας ότι ο θεσμός των συσσιτίων συνεχίζεται επί πολλά χρόνια χάρη στην καλή συνεργασία του Προέδρου , των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των εθελοντριών που τους χαρακτηρίζει η αγάπη για προσφορά και πάντα για τη δόξα Του Θεού.

Το σίγουρο είναι ότι με τη βοήθεια των χορηγών και τη συνδρομή της Εκκλησίας, φορέων και πολιτών ο «Καλός Σαμαρείτης» προσφέρει 140 γεύματα καθημερινά σε πολίτες , που έχουν ανάγκη .

Εξάλλου το γεγονός ότι τα συσσίτια αυξάνονται κάθε χρόνο αποδεικνύει την αναγκαιότητα λειτουργίας ανάλογων κοινωνικών δομών, που θα μπορούν να προσφέρουν ανακούφιση σε απόρους ή οικονομικά ασθενείς πολίτες.

ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Κοζάνη: Χωρίς κόσμο η δοξολογία στον Άγιο Νικόλαο για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940

Μοίρασε το άρθρο...FacebookTwitteremail Χωρίς παρουσία κόσμου εορτάστηκε στην Κοζάνη η φετινή επέτειος για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου του 1940. ...