Αρχική > Slider > Με την Εθνική στο Manchester , η Χριστίδου Γραμματική για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Με την Εθνική στο Manchester , η Χριστίδου Γραμματική για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Η Χάλκινη Παγκόσμια και Χρυσή Πανελληνιονίκη Πρωταθλήτρια του συλλόγου Εορδαική, Δύναμη Χριστίδου Γραμματική , μετά την πρόκριση της από στο European Clubs Championships- World Taekwondo – G-1 , την Πανελλήνια Νίκη της αλλά και έχοντας την μεγαλύτερη βαθμολογία στην  κατηγορίας της, κέρδισε επάξια την θέση της στην  Εθνική Ομάδα.

Η Χριστίδου θα αγωνιστεί  με την Εθνική Ελλάδος και θα εκπροσωπήσει την Χώρα μας στην κατηγορία Γυναικών +73,  στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών Manchester 2019 World Taekwondo Championships- World Taekwondo – G-12 το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 15 -19 Μαίου στο Manchester.

Το φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα είναι ιδιαίτερα σημαντικό καθώς θα πραγματοποιηθεί μόλις ένα χρόνο πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020, συνεπώς οι αθλητές δεν θα αγωνιστούν μόνο για την τιμή στο  να γίνουν παγκόσμιοι πρωταθλητές αλλά και για την  ζωτικής σημασίας βαθμολογία που θα αποκομίσουν από το συγκεκριμένο πρωτάθλημα ενόψει των  Ολυμπιακών Αγώνων.

5 συνημμένα

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: Θεόφιλος Ηλιάδης

Αθλητικογράφος του e-ptolemeos.gr. Ασχολείται με το αθλητικό ρεπορτάζ από το 1990. Είναι πτυχιούχος του ΤΕΙ Μηχανολογίας Κοζάνης.