Αρχική > Αρθρογραφία > Με Συνέπεια και Έργο για τον Τόπο μας, του Ιωάννη Κάρμαλη Υπ. Περιφερειακού Συμβούλου

Με Συνέπεια και Έργο για τον Τόπο μας, του Ιωάννη Κάρμαλη Υπ. Περιφερειακού Συμβούλου

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Η ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΓΚΡΙΖΟ ΤΟΥ ΧΘΕΣ…

Αγαπητοί φίλες και φίλοι, στην ενασχόλησή μου με τα κοινά, πορεύτηκα με γνώμονα την αλήθεια, το ήθος και την αταλάντευτη αρχή της προκοπής και της αξιοπρέπειας.

Υπηρέτησα, σε φορείς, ενώσεις και συλλόγους με μοναδικά κριτήρια την χρησιμότητα και την προσφορά μου.

Με λύπη μου βλέπω την δύσκολη περίοδο που βρίσκεται ο τόπος μας και τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει τις κρίσιμες αυτές ώρες.

Ο λαϊκισμός και η δημαγωγία που ενέσκηψε στη χώρα μας τα 4 τελευταία χρόνια, υποθήκευσαν το μέλλον τόσο της πατρίδας μας όσο και της Περιφέρειάς μας, σπατάλησαν πολλές και σημαντικές ευκαιρίες και δημιούργησαν ένα απογοητευτικό περιβάλλον που δε προσφέρει κανένα όραμα και καμιά προοπτική.

Στέκομαι απέναντι σε όσους επενδύουν στη διάσπαση των δυνάμεων, στη δημιουργία «στρατοπέδων» και σε όσους προτάσσουν το προσωπικό τους συμφέρον έναντι των συμφερόντων των πολλών και του τόπου.

Στην Γεωργία Ζεμπιλιάδου, αξιολόγησα την γνώση της, την εργατικότητά της, την εμπειρία της στα αυτοδιοικητικά, καθώς επίσης και την τεχνοκρατική της εμπειρία στα Ευρωπαϊκά προγράμματα, αλλά και στην δυνατότητά της  να βρεί τα κατάλληλα χρηματοδοτικά εργαλεία για να φέρει ανάπτυξη και προκοπή στην Περιφέρειά μας. Επίσης εκτίμησα το ήθος της, την αγωνιστικότητά της, αλλά και την συνέπειά της τα πέντε προηγούμενα χρόνια από τα αντιπολιτευτικά έδρανα της Περιφέρειας.
Στάθηκε απέναντι στον λαϊκισμό, κατέκρινε την δημαγωγία και τον τακτικισμό και ήταν αυτή που υποδείκνυε λύσεις, όταν οι άλλοι ήταν απλοί χειροκροτητές της καταστροφολογίας.

Η απόφαση της Γεωργίας Ζεμπιλιάδου να με εμπιστευθεί ως υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο της Π.Ε. Κοζάνης με τιμά ιδιαίτερα και ελπίζω με την στήριξή σας να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης της και χρήσιμος για την Περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας.

Μ’αυτές τις σκέψεις θέλω να γνωστοποιήσω σε όλους σας την υποψηφιότητά μου ως Περιφερειακός σύμβουλος της Π.Ε. Κοζάνης με τον συνδυασμό «ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, ζητώντας την στήριξή και την ψήφο εμπιστοσύνης σας.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΞΕΚΙΝΑΜΕ για την Δυτική Μακεδονία
_____με Συνέπεια και Έργο για τον Τόπο μας!

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team