Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Με πρωτοβουλία της Π.Ε. Καστοριάς 1000κ. καλαμπόκι για το τάισμα των πουλιών της λίμνης

Με πρωτοβουλία της Π.Ε. Καστοριάς 1000κ. καλαμπόκι για το τάισμα των πουλιών της λίμνης

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Με πρωτοβουλία της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς και σε συνεργασία με τον κ. Χρήστο Κουζίνα, τον οποίο ο Αντιπεριφερειάρχης Δημήτριος Σαββόπουλος ευχαρίστησε θερμά, συγκεντρώθηκε η ποσότητα των 1000 κιλών καλαμποκιού από ομάδα παραγωγών της τοπικής κοινότητας Κορησού.

Με τη βοήθεια του Συλλόγου Φίλων Περιβάλλοντος Καστοριάς, τα 350 περίπου κιλά καλαμποκιού διασκορπίστηκαν σήμερα, Κυριακή 05 Απριλίου 2020, στην εσωτερική περίμετρο της λίμνης για το τάισμα των υδρόβιων πουλιών της περιοχής, όπου τις τελευταίες μέρες φαίνεται να ψάχνουν για τροφή. Η υπόλοιπη ποσότητα θα παραμείνει στη διάθεση του συλλόγου για να βοηθήσει στο τάισμα και τις επόμενες ημέρες.

Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά τόσο τον κ. Κουζίνα όσο και την ομάδα των τοπικών παραγωγών της Κορησού για την ευαισθησία τους και τη διάθεση του καλαμποκιού.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis
x

Check Also

Παράταση για τις εγγραφές για το Φθινοπωρινό Εξάμηνο 2020Β στο ΔΙΕΚ Πτολεμαΐδας

Μοίρασε το άρθρο...FacebookTwitteremail Σας ενημερώνουμε ότι δόθηκε παράταση λόγω έκτακτων συνθηκών (καιρικά φαινόμενα, καταλήψεις σχολικών μονάδων) για τις εγγραφές για ...