Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Εκδηλώσεις > Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Πτολεμαΐδα δεύτερη συνάντηση των σχολείων που συμμετέχουν στο Ευρωπαϊκό ΠρόγραμμαErasmus+ “Be my voice”

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Πτολεμαΐδα δεύτερη συνάντηση των σχολείων που συμμετέχουν στο Ευρωπαϊκό ΠρόγραμμαErasmus+ “Be my voice”

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Στο διάστημα από 11-2-2020 έως 14-2-2020 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στην Πτολεμαΐδα η δεύτερη συνάντηση των σχολείων που συμμετέχουν στο  Ευρωπαϊκό ΠρόγραμμαErasmus+ “Be my voice”. Εκπαιδευτικοί και μαθητές/μαθήτριες από τα σχολεία της Τουρκίας ŞehitProf. Dr. İlhan Varank Bilim ve Sanat Merkezi, Balıkesir και Ankara Pursaklar Fen Linesi, της Λετονίας Ventspils 4.vidusskola και της Ρουμανίας Colegiul NationalMihai Eminescu”, Costanta φιλοξενήθηκαν από το 2ο  Γυμνάσιο Πτολεμαΐδας και συμμετείχαν σε ποικίλες εκπαιδευτικές δραστηριότητες σφυρηλατώντας δεσμούς συνεργασίας και φιλίας. Στην επιτυχία της συνάντησης συνέβαλαν σημαντικά με τη στήριξη και την συμμετοχή τους ο Δήμος Εορδαίας, ο Δήμαρχος κ. Πλακεντάς Παναγιώτης, το Δημοτικό Συμβούλιο, η Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Σεβαστού Ρούλα, ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής κ. Αντωνιάδης Κυριάκος καθώς και οι Ποντιακός Σύλλογος Πτολεμαΐδας, η Θρακική Εστία Εορδαίας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καρδιάς «Η Μέρα»και ο Σύλλογος Κρητών και Φίλων Κρήτης Πτολεμαΐδας, τους οποίους και ευχαριστεί θερμά ο Διευθυντής του 2ου Γυμνασίου κ. Νίκου Λυμπέρης και ο Σύλλογος Διδασκόντων.

Παρακαλώ να υπάρχει ΕΝΕΡΓΟΣ σύνδεσμος.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team